Kunstluiers

Museumkinders

Boijmans Van Beuningen

Zijn ze nét een beetje uit de luiers, kunnen ze er weer in. Maar dan wel alleen op de eerste een derde zaterdag van de maand om een uur of 15:00 uur, tijdens Kunstluiers in Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam.

Museumknuffel Bo neemt kids van 3 en 4 jaar mee op reis door het museum en leert ze aan de hand van spelletjes, liedjes, verhaaltjes en dansjes alles over het Thema van de Maand. Dat kan over dieren gaan, maar ook over vormen, kleuren, of beweging en geluid. En het mooie is: na afloop is er geen verschoninkje nodig.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lopen door Amsterdam

Van onze vrienden van Ctaste komt nu een nieuwe ervaring die je meegemaakt moet hebben: CtheCity.

Organiseer een gezellig feestje

Om een gezellige avond te beleven, is helemaal niet veel voorbereiding nodig. Zo viert Leuk Mens Rena het liefst haar feestje..

Zo bouw je een feestje

Marcel is altijd al bezig geweest met het organiseren van evenementen. Eerst gewoon voor de lol, later als professional met zijn bedrijf MUST. Wat zijn nou onmisbare ingrediënten voor een goed feestje volgens Marcel?

De Leukste Zomertips

Levensgenieter Harold weet wel hoe hij zich moet vermaken in het gezellige Rotterdam.