Let's go for a Picknick

In Rotterdam

Met allemaal lekker eten

Verantwoord picknicken doe je bij Picknick in Rotterdam. Dit tentje aan de Mariniersweg heeft duurzaamheid en eerlijk eten hoog in het vaandel staan en dat betekent dat je er met een gerust hart kunt genieten van de lekkerste ontbijtjes, lunches en bakkies koffie.

Het liefst haalt Picknick al haar eten uit eigen regio. Bij ambachtslieden met liefde voor hun brood, kaas, groenten en vlees. En dat proef je echt heus natuurlijk terug in wat jij op je bordje krijgt. Dus voor een Picknick hoef je niet meer naar het park of het bos. Nee, hup, op naar Rotjeknor! Als ’t zonnetje schijnt kan je ook gewoon lekker op het terras zitten.

Picknick
Mariniersweg 259
Rotterdam

http://www.picknickrotterdam.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Organiseer een improvisatiediner

Dit zijn de Leuke Culinaire Dingen van Maarten van Caulil, eigenaar van een bijzondere Amsterdamse delicatessenwinkel.

Favoriete plekjes van Marloes

Lievelingsplekjes zijn vaak plekjes die nog niet echt ontdekt zijn. Marloes weet er alles van. Dit zijn de lievelingsplekjes van Marloes in binnen- en buitenland die zeker de moeite waard zijn om te checken.

Restaurant voor echte mannen

Noem ons één man die je niet blij maakt met bier en hamburgers. Juist. Logisch dus dat restaurant Beers & Barrels dé place to be is voor echte venten

Kekke koffie in Delft

Loop je rond in Delft en ben je toe aan een bakkie? Dan moet je bij Kek aan de Voldersgracht zijn. Hier drink je namelijk verdraaid goede koffie (9 in de AD Koffietest, nou dan weet je het wel).