Let's go for a Picknick

In Rotterdam

Met allemaal lekker eten

Verantwoord picknicken doe je bij Picknick in Rotterdam. Dit tentje aan de Mariniersweg heeft duurzaamheid en eerlijk eten hoog in het vaandel staan en dat betekent dat je er met een gerust hart kunt genieten van de lekkerste ontbijtjes, lunches en bakkies koffie.

Het liefst haalt Picknick al haar eten uit eigen regio. Bij ambachtslieden met liefde voor hun brood, kaas, groenten en vlees. En dat proef je echt heus natuurlijk terug in wat jij op je bordje krijgt. Dus voor een Picknick hoef je niet meer naar het park of het bos. Nee, hup, op naar Rotjeknor! Als ’t zonnetje schijnt kan je ook gewoon lekker op het terras zitten.

Picknick
Mariniersweg 259
Rotterdam

http://www.picknickrotterdam.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker Leuk dineren

Na een dagje hard werken is er soms niets fijners dan gewoon aanschuiven aan een gedekte tafel en zonder poespas te bestellen waar je zin in hebt. Dat kan je natuurlijk doen bij de snackbar om de hoek, maar wij van Leukedingendoen tippen je hier een aantal plekken waar je naast lekker ook gewoon leuk kan dineren!

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.

Worst day of the year

Op zoek naar een culinair festival dat het net even anders doet? Worst day of the year is een aanrader...

Organiseer een improvisatiediner

Dit zijn de Leuke Culinaire Dingen van Maarten van Caulil, eigenaar van een bijzondere Amsterdamse delicatessenwinkel.