Wandelen met de NS

Niet voor sprinters

Van station naar station

Of ’t nu zomer, herfst, winter of lente is; in de Nederlandse bossen is het altijd heerlijk wandelen. En met de ruim 40 wandeltochten van de NS kan je wel even vooruit. Het handige is dat alle wandelingen van station naar station lopen. Je springt dus zo uit de trein de natuur in, en ben je klaar dan brengt de trein je weer naar huis. Ideaal!

Je kunt kiezen uit 39 dagtochten en 7 tweedaagse wandelingen. Loop bijvoorbeeld van Amersfoort naar Soest-Zuid of een rondje Oostvaardersplassen. Op www.eropuit.nl/wandelen vind je alle wandeltochten, van Maastricht tot Texel: de keuze is reuze!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Met de waterbus door Rotjeknor

Normaliter zou je een hartverzakking krijgen wanneer de stadsbus het water in plonst, maar in Rotjeknor is dat een volstrekt normale zaak. 

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?

Smullen bij traiteur Foodies

Piet tipt picknicken 2.0.: geen maaltijdsalade van de Appie dit jaar

Golf in een neon jungle

Golf boring? Dan ben je zeker nog nooit in Glowgolf geweest.