Wandelen met de NS

Niet voor sprinters

Van station naar station

Of ’t nu zomer, herfst, winter of lente is; in de Nederlandse bossen is het altijd heerlijk wandelen. En met de ruim 40 wandeltochten van de NS kan je wel even vooruit. Het handige is dat alle wandelingen van station naar station lopen. Je springt dus zo uit de trein de natuur in, en ben je klaar dan brengt de trein je weer naar huis. Ideaal!

Je kunt kiezen uit 39 dagtochten en 7 tweedaagse wandelingen. Loop bijvoorbeeld van Amersfoort naar Soest-Zuid of een rondje Oostvaardersplassen. Op www.eropuit.nl/wandelen vind je alle wandeltochten, van Maastricht tot Texel: de keuze is reuze!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe overleef ik een lange autorit met kinderen?

Het is weer zomervakantie! En dat betekent: zon, zee en vrijheid. Maar jammer genoeg ook: lange autoritten met (zeurende) kinderen op de achterbank. Leuk Mens Natascha heeft tips!

Poitou Charentes

Romantisch, met je kinderen of een culinaire reis: het kan allemaal in de Franse kuststreek Poitou Charentes

Op stap met je kind

Wat doe je als je na een drukke week een dagje vrij bent met kindlief en je samen wilt genieten van je vrije tijd? De natuur ontdekken en cultuur snuiven, vindt Regina.

Slapen in een luchtbel

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen.