Eten en kunst bij Kees Wennekendonk

Diner bij de kunstenaar thuis

Keldergangen

De Utrechtse kunstenaar en musicus Kees Wennekendonk organiseert unieke diners in zijn 14de eeuwse werfkelder aan de Utrechtse Oudegracht. Tijdens een avondje Keldergangen wordt er gekookt door een topkok, draagt Ingmar Heytze gedichten voor uit eigen werk en speelt Kees ontroerende liederen voor je op een honderd jaar oude concertvleugel.

De werfkelder is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 18 mensen. Prijs op aanvraag. Alleen op reservering.

Contactgegevens

Kees Wennekendonk
Oudegracht 226 a/d Werf, Utrecht
T: (030) 23 00222 / (0031) 6 53 76 16 32
mail@keeswennekendonk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Waterratten opgelet!

Bij Down Under in Nieuwegein kun je als geen ander watersporten: van wakeboarden en indoor surfen tot aan heftige obstacle runs.

Handgemaakt snoep

Wanneer je snoepatelier Papabubble binnenloopt verdwijnt het glazuur waarschijnlijk als sneeuw voor de zon van je tanden, maar dat is het helemaal waard. 

Alleen voor theeleuten

In de voormalige kerk en pastorie van het pittoreske dorpje Houwerzijl in Groningen vind je de Theefabriek. Een museum, proeverij en winkel ineen. Ben je een echte theeleut? Dan mag je een bezoekje eigenlijk niet missen.

Koffie-koffie-koffietijd!

Caffeïneboosts. Kun jij er ook geen genoeg van krijgen? Koffiestation zet dé vier koffiemomenten van de dag voor je op een rij.