Eten en kunst bij Kees Wennekendonk

Diner bij de kunstenaar thuis

Keldergangen

De Utrechtse kunstenaar en musicus Kees Wennekendonk organiseert unieke diners in zijn 14de eeuwse werfkelder aan de Utrechtse Oudegracht. Tijdens een avondje Keldergangen wordt er gekookt door een topkok, draagt Ingmar Heytze gedichten voor uit eigen werk en speelt Kees ontroerende liederen voor je op een honderd jaar oude concertvleugel.

De werfkelder is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 18 mensen. Prijs op aanvraag. Alleen op reservering.

Contactgegevens

Kees Wennekendonk
Oudegracht 226 a/d Werf, Utrecht
T: (030) 23 00222 / (0031) 6 53 76 16 32
mail@keeswennekendonk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een feestelijke taart

Voor feestelijke gelegenheden pak je groots uit in de keuken. Zo ook met Pasen natuurlijk, want na het eten van al die chocolade eitjes heb je ook wel zin in iets anders.. In deze vrolijke paastaart bijvoorbeeld!

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

De 3 beste plekken om de Tour te kijken

Oké. Je bent in Utrecht. Je bent er klaar voor. En nu? We vertellen je de drie beste plekken voor de volle Tour-experience.

Zondagochtendmuziek voor na het stappen

Muziek op de vroege zondagochtend. Om bij te komen van die knisperende, nachtelijke buzz. Dit is wat Jojanneke graag opzet als het feestje voorbij is.