Eten en kunst bij Kees Wennekendonk

Diner bij de kunstenaar thuis

Keldergangen

De Utrechtse kunstenaar en musicus Kees Wennekendonk organiseert unieke diners in zijn 14de eeuwse werfkelder aan de Utrechtse Oudegracht. Tijdens een avondje Keldergangen wordt er gekookt door een topkok, draagt Ingmar Heytze gedichten voor uit eigen werk en speelt Kees ontroerende liederen voor je op een honderd jaar oude concertvleugel.

De werfkelder is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 18 mensen. Prijs op aanvraag. Alleen op reservering.

Contactgegevens

Kees Wennekendonk
Oudegracht 226 a/d Werf, Utrecht
T: (030) 23 00222 / (0031) 6 53 76 16 32
mail@keeswennekendonk.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fijne plekjes in Amsterdam

Met haar drukke bestaan als singer-songwriter zou je denken dat Leuk Mens Maaike bijna geen tijd heeft om andere Leuke Dingen te doen. Maar dat is mooi niet waar. Wie weet loop jij Maaike hier wel een keertje tegen het lijf!

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.

IJskoud de lekkerste

Roberto Gelato maakt al jaren ijs en een beetje experimenteren schuwt hij daarbij niet. Hij weet dus precies wat scoort. Welke smaken doen het goed, welke minder? En wat is zijn eigen favoriete ijsje?

Van ruilen komt... smullen

Hou je van verrassingen en van lekker eten? Reserveer dan eens een tafeltje bij het Ruilrestaurant in Utrecht. Wat je voorgeschoteld krijgt is afhankelijk van wat jij en de andere gasten meenemen.