Markthal Rotterdam

Verser dan vers

Overdekte food market

Stockholm, Valencia, Barcelona… Een beetje stad heeft er één: een overdekte food markt. In Nederland was zo’n plek met dagelijks knapperig brood, verse groenten en fruit, het lekkerste vlees en geurige koffie nog ver te zoeken. Tot 1 oktober 2014. Vanaf dan is de allereerste food markt in Nederland een feit: hallo Markthal Rotterdam.

Onder het mom ‘Rotterdammers werken hard, dus moeten ook goed eten’, vind je in de Markthal straks leuke winkeltjes met lokale lekkernijen en gevestigde namen om je dagelijkse boodschappen in te slaan. Uiteraard zijn er ook kleine koffie- en lunchtentjes. Mmm, onze maag gaat er in elk geval van (Rotje)knorren.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Culinaire inspiratie krijg je zo

Als kind lustte Willemijn werkelijk niks. Gek, want haar ouders zijn volgens haar ‘werkelijke kookfreaks’. Willemijn vond het allemaal maar niks - tót haar vader op het idee kwam om haar zelf te laten koken. Sindsdien is koken haar lust en haar leven. Maar waar haal je je inspiratie vandaan, Willemijn? 

De maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt

Slenter jij altijd alle hippe markten af op zoek naar unieke hebbedingetjes? Dan moet je zeker even op de De Sunday Market rondsnuffelen in Amsterdam in je zondagse kloffie.

Baby? Bak een kraamcadeau

Een slabbetje met de naam van de kersverse baby. Een enig cadeau natuurlijk, maar het kan beter! Saakje heeft ervaring met originele kraamcadeaus en geeft haar geheimen graag weg.

Lieve tapas

Liefde gaat door de maag, en dat weten Jackie en Josema van het schattige tapasrestaurantje La Casita del Mojo als geen ander.