Markthal Rotterdam

Verser dan vers

Overdekte food market

Stockholm, Valencia, Barcelona… Een beetje stad heeft er één: een overdekte food markt. In Nederland was zo’n plek met dagelijks knapperig brood, verse groenten en fruit, het lekkerste vlees en geurige koffie nog ver te zoeken. Tot 1 oktober 2014. Vanaf dan is de allereerste food markt in Nederland een feit: hallo Markthal Rotterdam.

Onder het mom ‘Rotterdammers werken hard, dus moeten ook goed eten’, vind je in de Markthal straks leuke winkeltjes met lokale lekkernijen en gevestigde namen om je dagelijkse boodschappen in te slaan. Uiteraard zijn er ook kleine koffie- en lunchtentjes. Mmm, onze maag gaat er in elk geval van (Rotje)knorren.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Dansen vóór de zon op komt

Uitgaan van ’s avonds laat tot ’s ochtends heel vroeg is leuk hoor, maar je wordt er wel moe van.  Bij Sun-Up Club komen ze met een oplossing: dans in plaats van tot vroeg in de ochtend, vanaf vroeg in de ochtend! 

Sterrenlunch bij RIJKS

Ga je binnenkort het Rijksmuseum bezoeken? Reserveer op tijd en lunch, dineer en borrel erop los bij RIJKS, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster.

Het lekkerste diner voor 2

Je hebt elkaar nu drie keer gezien (en dat was steeds in gezelschap van veel te veel bier) en nu komt je lief voor het eerst eten. Je beseft: in een roze string over de Amsterdamse Dam is het engste wat er is, maar dit komt zonder meer op een goede tweede plek. Want wat moet je maken? En hoe moet je nu leuk doen wanneer je ondertussen in een pan moet roeren? Hoe, kortom, maak je het beste diner voor 2?

De Leukste Dag van Marlous

Een vraag die we onze Leuke mensen graag stellen: wat doe jij als je alle tijd en geld van de wereld zou hebben? Marlous heeft daar wel een antwoord op.