Brei je blij

Trollenwol

Scandinavische breisels

Buiten regent het, tijd voor ouderwetse binnenpret. Scoor een paar breinaalden en brei deze herfst je eigen trui, deken of sjaal. Dan zit jij er deze winter warmpjes bij!

Voor kekke garens en leuke breipatronen zit je goed bij Trollenwol. In dit lieve winkeltje in Driebergen-Rijsenburg vind je volop inspiratie voor leuke Scandinavische breisels. Een breipakket voor de trui van The Killing-detective Sarah Lund bijvoorbeeld (mag je óók nog kiezen uit seizoen 1, 2 of 3). Patronen en materiaal voor knuffels, sjaals en vesten behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Laat je nog weleens een steekje vallen tijdens het breien? Elke vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur opent Trollenwol haar deuren voor brei- en haakfanaten. Kun je gezellig beppen onder het breien met een kopje thee of koffie erbij. Dus hef die breinaald en hup, op naar Trollenwol!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

DopHert Traiteur

Vegan en vegetarisch eten is niet meer weg te denken uit ons moderne, steeds bewustere bestaan. Helaas kampt hip Holland nog steeds met een groot gebrek aan… een vegan traiteur. Niet getreurd; hij is in de maak, die ultieme plek voor plantaardig comfort food. En hij zal DopHert Traiteur gaan heten: de beste plek voor jouw lekkerste plantaardige broodjes en take-away maaltijden plus de fijnste vegan goodies.

Altijd 10 dingen tegelijk doen

Die Julien Rademaker, een creatieve alleskunner in hart en nieren. Maar hoe doet-ie dat toch? Lieve Julien, deel ons alsjeblieft je geheim, wij willen dat ook!

Interieurstyling voor dummies

Wonderlijk eigenlijk hoeveel interieurs van mensen op elkaar lijken. Dat is helemaal niet nodig. Volgens Louise schuilt er in iedereen een interieurtalentje. 

Verantwoord trouwen

Op de Grote Dag wil je natuurlijk zonder zorgen ‘Ja, ik wil!’ zeggen. En zonder zorgen, dat betekent ook dat je hebt nagedacht over de ecologische voetafdruk van je parelmoerwitte pumps.