Lindyhoppen

En 'wake-up' dansjes

Dat past echt bij Amber

Als ex-danseres gaat het hart van Amber sneller kloppen van alles wat swingt. Zij houdt de danstrends dan ook nauwlettend in de gaten. Vertel eens Amber, welke danspasjes kunnen we echt niet ontlopen dit jaar?

“Vanaf september is er een Lindyhop-cursus bij Ceuvel in Amsterdam-Noord die ik zeker ga volgen. Ik heb deze workshop al eens gevolgd en word er supervrolijk van. Lindyhop is een dansstijl uit begin jaren ‘30 en nu weer helemaal upcoming.”

“Wat ook vrij nieuw is en ik heel graag een keer wil ervaren is Morning Gloryville Amsterdam, een ochtendrave. Dansen voordat je naar je werk gaat, met koffie, superfoods, ontbijt en smoothies. Van 6:30 tot 10:30 bij club Lite. Te gek lijkt me dit. Dus ja, ik ben redelijk een doener en altijd opzoek naar nieuwe actieve dingen die in mijn straatjes passen en waar ik blij van word.”Bekijk alle tips van Amber

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fit het festival door

Kijk, vrólijk word je wel van festivals. Maar voor je lijf is zo'n festivalfeest weer niet zo lief. Volop genieten van alle festiviteiten en toch niet terug naar huis als een brak puddinkje? Volg dan onze fit-het-festival-door-tips!

Werken bij Leukedingendoen?

Van leuke dingen je werk maken. Daar gaat het om. We zoeken nu een stagiair, dus stuur ons een bericht dat zo geweldig is dat we niet anders kunnen dan je met slingers en prosecco ontvangen voor een gesprek.

Scheersalon Barber

Voor een uitgebreide mannelijke scheerbeurt ga je naar Barber. Deze barbier in Amsterdam staat garant voor haarscherpe behandelingen.. 

Bloggers met smaak

Voor Leuk Mens Caroline is styling voor Trash to Treasure natuurlijk enorm belangrijk. Maar onuitputtende inspiratie is zelfs voor de creatieveling ver te zoeken. Daarom deelt ze hier haar geheimen: