Lindyhoppen

En 'wake-up' dansjes

Dat past echt bij Amber

Als ex-danseres gaat het hart van Amber sneller kloppen van alles wat swingt. Zij houdt de danstrends dan ook nauwlettend in de gaten. Vertel eens Amber, welke danspasjes kunnen we echt niet ontlopen dit jaar?

“Vanaf september is er een Lindyhop-cursus bij Ceuvel in Amsterdam-Noord die ik zeker ga volgen. Ik heb deze workshop al eens gevolgd en word er supervrolijk van. Lindyhop is een dansstijl uit begin jaren ‘30 en nu weer helemaal upcoming.”

“Wat ook vrij nieuw is en ik heel graag een keer wil ervaren is Morning Gloryville Amsterdam, een ochtendrave. Dansen voordat je naar je werk gaat, met koffie, superfoods, ontbijt en smoothies. Van 6:30 tot 10:30 bij club Lite. Te gek lijkt me dit. Dus ja, ik ben redelijk een doener en altijd opzoek naar nieuwe actieve dingen die in mijn straatjes passen en waar ik blij van word.”Bekijk alle tips van Amber

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste Hiphop websites

Farid helpt Nederlands Hiphoptalent met hun carrière. Maar ook iemand als hij kan niet zonder de juiste bronnen. Ontdek wat zijn favoriete websites zijn.

De favoriete films en feestjes van Joep

Tijdens de Hot Tub Movie Club van Leuk Mens Joep zijn er altijd vette DJ’s aanwezig en passende films.

Altijd 10 dingen tegelijk doen

Die Julien Rademaker, een creatieve alleskunner in hart en nieren. Maar hoe doet-ie dat toch? Lieve Julien, deel ons alsjeblieft je geheim, wij willen dat ook!

Vrind gezocht