Top 3 beste dansvoorstellingen

Kippenvel gegarandeerd

Volgens Amber

Als (ex)danseres was Amber in veel dansvoorstellingen te zien. Maar wat voor voorstellingen bezoekt ze zelf graag? Amber kwam met een prachtige top 3.

“Omdat ik vaak ‘s avonds werk, is het soms lastig om naar voorstellingen te gaan en schiet het erbij in. Gelukkig heb ik veel vrienden die nog op de planken staan waardoor ik toch regelmatig in het theater beland, want daar ligt mijn hart.”

L.O.V.E
“Een dans-/theatervoorstelling die je moet zien is L.O.V.E van Cecilia Moisio. Ik was echt onder de indruk, vooral hoe pittig het fysiek en mentaal gezien is voor de dansers.”

The Normal Heart
“De voorstelling The Normal Heart gaat over homorechten en aids in de jaren ‘80 en was heel interessant om daar wat meer over te weten. Supergoed geacteerd, heel eenvoudig en puur.”

Aida
“Ook tijdens de musical Aida, gespeeld op de Thunersee in Zwitserland, zat ik met kippenvel op de tribune. Bergen en een ondergaande zon op de achtergrond, een unieke ervaring. Moet je wel even afreizen naar Zwitserland.”

“Om meer culturele dingen te ondernemen ben ik lid geworden van We Are Public. Voor maar 15 euro in de maand mag je naar veel leuke voorstellingen, concerten en tentoonstellingen. Echt een aanrader als je in Amsterdam woont.”Bekijk alle tips van Amber

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.

Fit de zomer door

Iedereen wil er wel fit uitzien, maar eten is zó lekker en sporten niet altijd even leuk.

Waterratten opgelet!

Bij Down Under in Nieuwegein kun je als geen ander watersporten: van wakeboarden en indoor surfen tot aan heftige obstacle runs.

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.