Top 3 beste dansvoorstellingen

Kippenvel gegarandeerd

Volgens Amber

Als (ex)danseres was Amber in veel dansvoorstellingen te zien. Maar wat voor voorstellingen bezoekt ze zelf graag? Amber kwam met een prachtige top 3.

“Omdat ik vaak ‘s avonds werk, is het soms lastig om naar voorstellingen te gaan en schiet het erbij in. Gelukkig heb ik veel vrienden die nog op de planken staan waardoor ik toch regelmatig in het theater beland, want daar ligt mijn hart.”

L.O.V.E
“Een dans-/theatervoorstelling die je moet zien is L.O.V.E van Cecilia Moisio. Ik was echt onder de indruk, vooral hoe pittig het fysiek en mentaal gezien is voor de dansers.”

The Normal Heart
“De voorstelling The Normal Heart gaat over homorechten en aids in de jaren ‘80 en was heel interessant om daar wat meer over te weten. Supergoed geacteerd, heel eenvoudig en puur.”

Aida
“Ook tijdens de musical Aida, gespeeld op de Thunersee in Zwitserland, zat ik met kippenvel op de tribune. Bergen en een ondergaande zon op de achtergrond, een unieke ervaring. Moet je wel even afreizen naar Zwitserland.”

“Om meer culturele dingen te ondernemen ben ik lid geworden van We Are Public. Voor maar 15 euro in de maand mag je naar veel leuke voorstellingen, concerten en tentoonstellingen. Echt een aanrader als je in Amsterdam woont.”Bekijk alle tips van Amber

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste podia van Nederland

Na haar doorbraak met ‘Dat Ik Je Mis’ heeft Maaike op vele podia gestaan, van intieme cafeetjes tot Paradiso. Aangezien Maaike inmiddels een heus podiumexpert is, vroegen wij haar naar de leukste podia van Nederland.

Logeren in een boerenbed

Even weg uit alle gejaagdheid en uitblazen in de rustige sfeer van een boerderij met je familie. Logeren in een BoerenBed kan in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland.

De Leukste Dag van Marlous

Een vraag die we onze Leuke mensen graag stellen: wat doe jij als je alle tijd en geld van de wereld zou hebben? Marlous heeft daar wel een antwoord op. 

Vliegen over Flevoland

Altijd al Flevoland vanuit de lucht willen zien? Doe ’s gek en boek een rondvlucht!