Top 3 beste dansvoorstellingen

Kippenvel gegarandeerd

Volgens Amber

Als (ex)danseres was Amber in veel dansvoorstellingen te zien. Maar wat voor voorstellingen bezoekt ze zelf graag? Amber kwam met een prachtige top 3.

“Omdat ik vaak ‘s avonds werk, is het soms lastig om naar voorstellingen te gaan en schiet het erbij in. Gelukkig heb ik veel vrienden die nog op de planken staan waardoor ik toch regelmatig in het theater beland, want daar ligt mijn hart.”

L.O.V.E
“Een dans-/theatervoorstelling die je moet zien is L.O.V.E van Cecilia Moisio. Ik was echt onder de indruk, vooral hoe pittig het fysiek en mentaal gezien is voor de dansers.”

The Normal Heart
“De voorstelling The Normal Heart gaat over homorechten en aids in de jaren ‘80 en was heel interessant om daar wat meer over te weten. Supergoed geacteerd, heel eenvoudig en puur.”

Aida
“Ook tijdens de musical Aida, gespeeld op de Thunersee in Zwitserland, zat ik met kippenvel op de tribune. Bergen en een ondergaande zon op de achtergrond, een unieke ervaring. Moet je wel even afreizen naar Zwitserland.”

“Om meer culturele dingen te ondernemen ben ik lid geworden van We Are Public. Voor maar 15 euro in de maand mag je naar veel leuke voorstellingen, concerten en tentoonstellingen. Echt een aanrader als je in Amsterdam woont.”Bekijk alle tips van Amber

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De geheimen van Den-Haag

Den Haag is dan wel de stad van de politiek en royals, maar ook de stad van spanning en sensatie. Wij zijn daarom wel benieuwd naar een leuk uitje waarbij het binnenhof buiten schot blijft. En daar kan Lidwine allerlei spannends over vertellen..

Vier de liefde in Barcelona

Barcelona is met alle lekkere hapjes, prachtige parken en zonne-uren bij uitstek de plek om de liefde te vieren. Trudy vertelt je waar je wezen moet.

De perfecte plek voor online muziek

Niels is zeker 23 uur per dag online, en grasduint in die uren graag door online gigant Spotify. De opbrengst van zijn zoektochten naar toffe nieuwe muzikanten en gave nieuwe platen deelt hij op Perfects, de website die hij samen met Wilbert Leering, Norbert Pek, Luuk Kloosterboer lanceerde.

Naar de Londense Opera

Nu kun je van de opera- en balletvoorstellingen van The Royal Opera House genieten vanuit je luie bioscoopstoel, op het grote scherm van EYE in Amsterdam.