Hondenplons

Geen hond die niet welkom is

Duiken met je doggie

Hou je ook zo van de geur van natte hond? Oké, waarschijnlijk niet, maar zwemmen met je hond kan alsnog erg leuk zijn. Sommige zwembaden weten dat, en organiseren daarom een zogenaamde hondenplons. Aan het einde van het zwemseizoen zit er niet zoveel chloor meer in het water, en voordat het zwembad wordt schoongemaakt en dichtgaat voor de winter mag je trouwe viervoeter nog even laten zien wat voor duikkunsten hij of zij in petto heeft. Dat geluid wat je nu hoort? Dat is je hond die alvast enthousiast aan het kwispelen is.

Je vindt hier een lijst met zwembaden die dit jaar een hondenplons organiseren. 

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Naar het strand in de stad

Voor een fijn dagje strand hoef je de stad tegenwoordig niet meer uit. Speciaal voor alle stadsmensen: op deze stadsstranden vind je óók zon, strand en zeeën van vertier!

Spring maar achterop bij mij

Wat zijn nou routes die je echt gefietst moet hebben in je leven? Deze twee routes doen het hartje van Nynke sneller kloppen door de prachtige omgeving.  

Lief doen voor je snor

Een snor onderhouden is niet zomaar iets. Het vergt tijd en geduld om die haartjes in de juiste shape te krijgen. Daarom tips voor alle mannen die een snor hebben – en dat zijn er tijdens Movember nogal wat. 

Waterratten opgelet!

Bij Down Under in Nieuwegein kun je als geen ander watersporten: van wakeboarden en indoor surfen tot aan heftige obstacle runs.