Hondenplons

Geen hond die niet welkom is

Duiken met je doggie

Hou je ook zo van de geur van natte hond? Oké, waarschijnlijk niet, maar zwemmen met je hond kan alsnog erg leuk zijn. Sommige zwembaden weten dat, en organiseren daarom een zogenaamde hondenplons. Aan het einde van het zwemseizoen zit er niet zoveel chloor meer in het water, en voordat het zwembad wordt schoongemaakt en dichtgaat voor de winter mag je trouwe viervoeter nog even laten zien wat voor duikkunsten hij of zij in petto heeft. Dat geluid wat je nu hoort? Dat is je hond die alvast enthousiast aan het kwispelen is.

Je vindt hier een lijst met zwembaden die dit jaar een hondenplons organiseren. 

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Uitjes met vrienden

Misschien ga je niet op vakantie of wil je wat Leuks doen met je vrije dagen! We hebben de leukste uitjes voor de vakantie op een rijtje gezet voor jou en je kameraden.

Tips van schoonmaakdiva Anita

Huppelende lammetjes, bezige bijtjes en voorjaarskriebels. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Met uitroeptekens, want met deze tips van schoonmaakdiva Anita van schoonmaakbedrijf Gom wordt schoonmaken een makkie.

Burlesque workshop

Dames, zijn jullie ook altijd zo jaloers op de sexy moves van Marilyn Monroe? Spijker dan je dansroutine eens bij en wel op broeierige en verleidelijke wijze, kortom: op z’n Burlesques. 

Op fietsvakantie

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen.