Restaurant Meesters

Aandacht voor je eten en jou

Al sinds heel lang geleden

Sommige restaurants gaan al een tijdje mee. Restaurant Meesters in Tilburg is er daar één van. Leuk Mens Harold vertelt welke goede herinneringen hij aan dit bijzondere restaurant heeft.

“Even terug in de tijd, naar mijn studententijd in de jaren ‘90. Ik studeerde psychologische economie in Tilburg, werkte als ober bij (toenmalig) Café Cher en woonde in een huis met creatieve studenten van de kunstacademie. In die tijd opende restaurant Meesters: in een prachtig oud pand, met echt goed eten en goed personeel met aandacht voor kwaliteit en ... mij. Ja, dat klinkt misschien raar. Altijd als ik binnenkwam kreeg ik altijd een glimlach mijn kant op en zag ik lichtjes in de ogen. Elke keer.”

“Intussen werkt dat personeel er al lang niet meer. Maar telkens als ik weer in Tilburg ben, ga ik daar even lunchen of ’s avonds iets eten. Gewoon, als een ‘trip down memory lane’. Het prachtige pand is er nog steeds. Net zoals het goede eten en de kwalitatief hoge service. Met nog steeds vrolijke ogen en een innemende lach. Ingetogen en daardoor chique. Alleen dan van iemand anders.
De eigenaar mag trots zijn op zijn personeel. En op zichzelf, want je moet ze maar weten te vinden en er elke dag opnieuw weer het beste uit halen.”

“Disclaimer: ik kan natuurlijk geen flirtgarantie geven. Maar als psychologisch econoom kan ik wel zeggen dat de kans op vrolijke ogen van het personeel het grootst is als je zelf met vrolijke ogen en een smile naar binnen stapt. Actie is reactie ;).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geheime bioscoop

Opgedoekt is zeer geschikt voor iedereen die houdt van verrassingen. Want bij deze zwerfbioscoop heb je van tevoren géén idee welke film je gaat zien. Zelfs de plek is tot op de dag van de vertoning hartstikke geheim. Spannend!

Pomms'

Even een patatje halen? Hup, naar Pomms’ op de Rotterdamse Coolsingel! Hier eet je namelijk biologische patat, kroketjes en bitterballen. Vet lekker en verantwoord!

Organiseer je eigen pop-up restaurant

Een pop-up diner in de planning staan? Piet van BAKrestaurant geeft je tips.

Sint op recept

Laatst mochten we op de redactie genieten van een heerlijke gevulde speculaas. Wij vonden hem te lekker om jullie te onthouden.