Restaurant Meesters

Aandacht voor je eten en jou

Al sinds heel lang geleden

Sommige restaurants gaan al een tijdje mee. Restaurant Meesters in Tilburg is er daar één van. Leuk Mens Harold vertelt welke goede herinneringen hij aan dit bijzondere restaurant heeft.

“Even terug in de tijd, naar mijn studententijd in de jaren ‘90. Ik studeerde psychologische economie in Tilburg, werkte als ober bij (toenmalig) Café Cher en woonde in een huis met creatieve studenten van de kunstacademie. In die tijd opende restaurant Meesters: in een prachtig oud pand, met echt goed eten en goed personeel met aandacht voor kwaliteit en ... mij. Ja, dat klinkt misschien raar. Altijd als ik binnenkwam kreeg ik altijd een glimlach mijn kant op en zag ik lichtjes in de ogen. Elke keer.”

“Intussen werkt dat personeel er al lang niet meer. Maar telkens als ik weer in Tilburg ben, ga ik daar even lunchen of ’s avonds iets eten. Gewoon, als een ‘trip down memory lane’. Het prachtige pand is er nog steeds. Net zoals het goede eten en de kwalitatief hoge service. Met nog steeds vrolijke ogen en een innemende lach. Ingetogen en daardoor chique. Alleen dan van iemand anders.
De eigenaar mag trots zijn op zijn personeel. En op zichzelf, want je moet ze maar weten te vinden en er elke dag opnieuw weer het beste uit halen.”

“Disclaimer: ik kan natuurlijk geen flirtgarantie geven. Maar als psychologisch econoom kan ik wel zeggen dat de kans op vrolijke ogen van het personeel het grootst is als je zelf met vrolijke ogen en een smile naar binnen stapt. Actie is reactie ;).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Urban vibe

Harold weet de leuke verborgen plekjes van Rotterdam wel te vinden. Van hippe jazz melodieën tot een stevig bakkie koffie. En het mooie is: het is allemaal op loopafstand van elkaar vandaan!

Lekker lelijk

Stel je bent een bietje en hebt net even een gekke knobbel op je smoel. Of je bent een wortel met twéé kromme benen. Moet je dan afgekeurd worden? Ben je dan minder lekker?

Wijnweekendje weg

Harold laat de keuze voor een lang weekendje weg als het even kan afhangen van de kwaliteit van het eten en drinken ter plaatse. Een goedgevulde maag maakt een harde matras vanzelf zachter, nietwaar? Dit zijn Harold’s Spaanse suggesties.

Doe 't eens met een bakfiets

Picknicken zonder het gedoe van brood smeren en met iedereens wensen rekening houden. De picknickbakfiets heeft het allemaal inclusief mooie, uitgestippelde fietsroutes. Veel plezier!