Workshop Kalligrafie

Mooie woorden

High on type

Schrijven is een hele kunst, zo bewijzen de heren van High on Type. Van stoere blokletters tot een zwierige krul: ze hebben het allemaal in de vingers. Gelukkig zijn ze de beroerdste niet en willen ze hun kalligrafie-skills overbrengen op jou, zodat jij net zo geletterd kunt worden. Regelmatig geven ze een workshop bij Kapitaal in Utrecht, maar je komt ze ook wel tegen op festivals en andere evenementen. Dan ga je samen aan de slag met brushpen of inkt, het is maar net wat je wilt leren.

Kijk op hun Facebookpagina voor aankomende workshopdata en voorbeelden van hun werk. Want die zijn letterlijk om over naar huis te schrijven.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Utrecht als één groot speelveld

Wil je op een bijzondere manier Utrecht verkennen?

De kracht van stoom

Hoe werkt een stoommachine? En waar werden ze vroeger voor gebruikt? Je kunt met het hele gezin het antwoord vinden bij het Stoommachine Museum in Medemblik.

Museum of Selfies

Urenlang naar oude meesters staren in het museum is niet áltijd even spannend. Gelukkig weet de Deense Olivia Muus ’t leuk gemaakt

DIY: van hacker tot modeontwerper

Heb je altijd al willen leren HTML’en, kleding ontwerpen of skaten? Met deze handige app ligt dat – en nog zo’n 80 andere vaardigheden – binnen handbereik. Ben je klaar met je project?