Kindvriendelijk ravotten

Amusementenpark Tivoli

Vrolijk vertier

In Berg en Dal (in de buurt van Nijmegen) vind je Amusementspark Tivoli. Dit is de place to be voor kinderen van 2 t/m 10 jaar, want hier kun je naar hartenlust spelen, klieren, gillen en genieten. Er zijn meer dan 25 attracties en speeltoestellen, van een achtbaan tot botsauto’s, zweefmolen en trampoline. En omdat je daar hartstikke trek van krijgt, is er natuurlijk genoeg te smullen in het park. Frietjes bijvoorbeeld (hoort er wel een beetje bij, toch?).

Tivoli is geopend van april t/m oktober. In april, september en oktober kun je er alleen op woensdag, in het weekend en de vakanties terecht.

Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal
www.parktivoli.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kinderboerderij Dierenhoeve

Op deze kinderboerderij zie je naast de gebruikelijke kuikens, geiten en varkens een heleboel dieren je die je niet verwacht te zien op een kinderboerderij. 

Makedo: knutselen voor knutselkneusjes

Knutselen voor knutselkneusjes: met Makedo maak je van niets iets geweldig moois.

Voor de liefste mama van de wereld

Het is bijna zover! De dag der dagen voor alle moeders (en oma’s) om eens heerlijk in het zonnetje gezet te worden. Nu kun je natuurlijk een leuk boek cadeau doen, maar een zelfgemaakt knutselwerk wordt vast nog meer gewaardeerd.

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.