Foodtruck bij je thuis

Zoek en boek

ToetToetFood

Foodtrucks zijn hartstikke hot! Ze duiken overal op: van festival tot straathoek. Je kunt het niet zo gek bedenken of er is wel een foodtruck voor. Surinaams eten bijvoorbeeld, of fruitshakes, ijs en gegrild vlees. Vaak hebben ze de leukste namen (‘Curryup!’, ‘Sandwish’, ‘De Filostoof’) en er gaan de lekkerste gerechten over de toonbank.

Maar wist je ook dat je zo’n foodtruck voor je eigen party of festijn kan regelen? Dan maak je echt helemaal de blits bij je gasten. Op toettoetfood.nl vind je een overzicht van leuke trucks, die je meteen kunt boeken voor bij je thuis. Het water loopt ons al in de mond bij het zien van die gezellige trucks en smakelijke tekstjes. Oh trouwens, mocht jij de trotse bezitter zijn van een foodtruck: je kunt je ook gratis aanmelden!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Aloha bar

Een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails.

Lekker Portugees in Rotterdam

Vandaag is rood, de kleur van…Tinto! Tinto is een restaurant, gevestigd in het vuurrode lichtschip in het centrum van Rotterdam. Niet te missen!

Op fietsvakantie

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen.