Foodtruck bij je thuis

Zoek en boek

ToetToetFood

Foodtrucks zijn hartstikke hot! Ze duiken overal op: van festival tot straathoek. Je kunt het niet zo gek bedenken of er is wel een foodtruck voor. Surinaams eten bijvoorbeeld, of fruitshakes, ijs en gegrild vlees. Vaak hebben ze de leukste namen (‘Curryup!’, ‘Sandwish’, ‘De Filostoof’) en er gaan de lekkerste gerechten over de toonbank.

Maar wist je ook dat je zo’n foodtruck voor je eigen party of festijn kan regelen? Dan maak je echt helemaal de blits bij je gasten. Op toettoetfood.nl vind je een overzicht van leuke trucks, die je meteen kunt boeken voor bij je thuis. Het water loopt ons al in de mond bij het zien van die gezellige trucks en smakelijke tekstjes. Oh trouwens, mocht jij de trotse bezitter zijn van een foodtruck: je kunt je ook gratis aanmelden!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De culinaire vader

Jouw vader kan het lekkerste koken van iedereen! Oké, je moeder kan het natuurlijk ook heel goed, maar als papa kookt, dan komt er een feestmaal op tafel.

Eetbare bloemen

Je stamppot omtoveren tot een culinair hoogstandje, of je doordeweekse diepvriespizza verfraaien met wat eetbare viooltjes

Thuis spelletjes spelen

Voor vertier hoeft Leuk Mens Jeroen heus het huis niet uit. Hij heeft genoeg fantasie om het ook binnen gezellig te maken met zijn kids! Restaurantje spelen bijvoorbeeld.

Pssst... Ga je mee fluisteren?

Als je elkaar eens diep in de ogen wil kijken, doe je dat natuurlijk het best in een romantische setting.