Workshop Lomography

Kunstzinnig tintje

Analoog klikken

Instagrammetje hier, filtertje daar: we doen allemaal hard ons best om digitale foto’s een ouderwets tintje mee te geven. Waarom dan niet met een écht analoog apparaat aan de gang? Al jaren zijn de Lomography-toestellen in opkomst: plastic fotocameraatjes in vrolijke kleuren en vintage uitstraling die uit zichzelf zulke kunstzinnige kiekjes maken. Denk aan overbelicht, onderbelicht, foto’s over elkaar heen: alles is mogelijk.

Bij de Lomography Store in Amsterdam organiseren ze regelmatig workshops om je lomo-skills te oefenen. Kost maar €20,- en voor dat bedrag krijg je een leencamera, een rolletje film en filmontwikkeling in het lab (inclusief scans en afdrukken). Op de website vind je een overzicht van aanstaande cursusdata.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romkommaardoor!

Tromgeroffel… Wat zijn de drie beste romantische komedies ooit? Aranka pakt graag een doos tissues bij deze films.

Exotische DIY-trends

Als ze ergens ter wereld verstand hebben van fascinerende patronen, prachtig papier en stunning stoffen, dan is het natuurlijk in Japan. Lisa legt uit waarom het land van de rijzende zon zeker als inspiratiebron voor iedere crafter zou kunnen gelden!

Brei iets!

Vergeet de H&M. Brei iets! Wij vonden een grappige site met breitips voor je....

Later als ik groot ben

Je hebt weleens van die momenten dat je het echt effe niet meer weet. Existentiële vragen schieten door je hoofd… Waar ga ik heen? Wie ben ik? Wat is de zin van mijn leven? Kortom: WTF should I do with my life?