Verrassend theater

Mooie voorstellingen met fijne liedjes

Volgens Esmay

Als Leukste ondernemer van Utrecht staat Esmay vaak op de bühne. Toch komt het ook wel eens voor dat ze in het publiek zit. Maar wat voor soort voorstellingen bezoekt zij graag? En wat is het mooiste theater? Esmay vertelt:

“Ik houd van kunst & cultuur in de breedste zin van het woord. Ik heb veel creatieve vrienden en zo wil het nog wel eens gebeuren dat ik ineens op een pop-up expositie beland, bij een leuk concert of theaterfestival op de meest gekke locaties. Dat vind ik met name het leukste, die verassende plekken waarvan je ’s morgens niet wist dat je daar die dag zou belanden. Het bezoeken van mooie voorstellingen met fijne liedjes erin, daar vul ik graag mijn tijd mee. Dit kan in een theater zijn of op theaterfestivals als de Parade, het Wilhelmina huiskamerfestival in Amsterdam of bijvoorbeeld festival Boulevard in Den Bosch.”

“Voor mij blijft het mooiste theatertje “theater Peeriscoop” in Gorinchem. Dit is mijn thuistheater en tevens het meeste knusse theatertje wat je je maar kan voorstellen. Theater Peeriscoop is het theater van Fred Delfgaauw, een talentvolle theatermaker die ik enorm bewonder om zijn vakmanschap, gedrevenheid en liefde voor het vak. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn carrière in het theater van de grond is gekomen en daar ben ik hem nog steeds ontzettend dankbaar voor.”Bekijk alle tips van Esmay

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tips voor een rustig feestje

Amber is ex-danseres. Niet zo gek dus dat ze van dansen houdt. Maar liever niet op grote feesten. Amber is van de kleine feestjes: relaxte plekken met live muziek. Amber, vertel: wat zijn je favo stekjes in Amsterdam? 

Haal je zeefdrukdiploma

Je ziet ’t overal: katoenen tasjes, T-shirts en posters met zeefdrukprint. Hoe gaaf zou ’t zijn als je dat ook zelf kunt doen? Met je eigen ontwerp, helemaal naar jouw smaak. Bij Kapitaal in Utrecht kun je ’t leren. 

Brommerbios

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op.

Babyconcertjes

Op locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem en Rotterdam kunnen je met je kindje in een ontspannen sfeer samen genieten van mooie muziek.