Verrassend theater

Mooie voorstellingen met fijne liedjes

Volgens Esmay

Als Leukste ondernemer van Utrecht staat Esmay vaak op de bühne. Toch komt het ook wel eens voor dat ze in het publiek zit. Maar wat voor soort voorstellingen bezoekt zij graag? En wat is het mooiste theater? Esmay vertelt:

“Ik houd van kunst & cultuur in de breedste zin van het woord. Ik heb veel creatieve vrienden en zo wil het nog wel eens gebeuren dat ik ineens op een pop-up expositie beland, bij een leuk concert of theaterfestival op de meest gekke locaties. Dat vind ik met name het leukste, die verassende plekken waarvan je ’s morgens niet wist dat je daar die dag zou belanden. Het bezoeken van mooie voorstellingen met fijne liedjes erin, daar vul ik graag mijn tijd mee. Dit kan in een theater zijn of op theaterfestivals als de Parade, het Wilhelmina huiskamerfestival in Amsterdam of bijvoorbeeld festival Boulevard in Den Bosch.”

“Voor mij blijft het mooiste theatertje “theater Peeriscoop” in Gorinchem. Dit is mijn thuistheater en tevens het meeste knusse theatertje wat je je maar kan voorstellen. Theater Peeriscoop is het theater van Fred Delfgaauw, een talentvolle theatermaker die ik enorm bewonder om zijn vakmanschap, gedrevenheid en liefde voor het vak. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn carrière in het theater van de grond is gekomen en daar ben ik hem nog steeds ontzettend dankbaar voor.”Bekijk alle tips van Esmay

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brainstormbus

Een leuke tip voor de uitgebluste kantoorklerken onder ons. Wil je brainstormen aan het strand, in het bos of aan de snelweg?

Dieren tekenen met je iPhone of iPad

Leer het alfabet spelenderwijs met de app Drawnimal. Fijn vormgegeven en heel interactief. Dit heb je nodig: de app op iPhone of iPad, een vel papier en een potlood of pen. Tekenen maar!

Gek op fotografie? Bezoek UNSEEN

Benieuwd naar nieuw fotografietalent? Roy weet waar je moet zijn..

Talent om in de gaten te houden

Voor iedereen die graag in de smiezen houdt wat er gebeurt in cultuurland en wie daarbij vooraan loopt: een lijst van tintelend talent.