De beste webshops

Uit Utrecht en omgeving

Volgens Esmay

Esmay, de Leukste ondernemer van Utrecht, is geboeid door de creatieve ondernemers in Utrecht. Zij verklapt ons welke online ondernemers volgens haar de kroon spannen.

"Ik houd heel erg van nieuwe initiatieven van jonge creatieve kleine ondernemers/designers. Daarom hieronder mijn lijstje van online “must see” webshops van ondernemers uit Utrecht en omgeving."

Fondlydesign
"Een frisse veelzijdige vormgeefster met een kantoor in het hartje centrum: Fondlydesign. Ze creeert Mantra's op Canvasdoeken met woorden, typografie en illustraties. Een Mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect. Bijzonder om op maat te laten ontwerpen en bijvoorbeeld cadeau te geven aan een dierbare."

Label Sien
"Utrechtse ondernemer met mooie tassen, kussens & accessoires van leer."

WRDS
"Grafische kunst met positieve song quotes. De zussen Francis & Susan Pool verheffen met hun merk WRDS mooie woorden tot kunst. Zij hebben ook voor twee van hun WRDARTS Engelstalige teksten gebruikt uit liedjes die ik geschreven heb."

Helma de Hollander Storybooks
"Twee enthousiaste vrouwen werken aan een mooie missie: het vastleggen van levensverhalen van mensen in persoonlijke boeken. Draag jij een verhaal bij je, waar je iets mee wilt? Laat je verhaal dan opschrijven en fotograferen in een uniek en persoonlijk Story-Book."Bekijk alle tips van Esmay

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Computeren via je typmachine

Vroeger, toen de lucht nog schoon was en guldens nog van hout waren, gebruikte men geen computer maar de ouderwetsche typmachine.  

Workshop Kalligrafie

Schrijven is een hele kunst, zo bewijzen de heren van High on Type

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

De 3 beste plekken om de Tour te kijken

Oké. Je bent in Utrecht. Je bent er klaar voor. En nu? We vertellen je de drie beste plekken voor de volle Tour-experience.