Geniet van Utrecht

Op de drie leukste plekken

Getipt door Esmay

Als Leukste ondernemer van Utrecht kent Esmay Utrecht van binnen en buiten. Zij weet dus ook wat de beste is waar je kunt genieten. We vroegen haar om de drie leukste plekjes in Utrecht.

Relaxplek:
"Wat is er nou relaxter dan met je blote voetjes in het zand te zitten, een koud wijntje in je handen te hebben en de zon op je bolletje te hebben. Na drie jaar dicht te zijn geweest is Strand Oog in Al opnieuw geopend onder de nieuwe naam Soia. Met mooi weer zeker een aanrader!"

Eten:
"Umami a/d Oude Gracht! Usmany likes Umami. Jammer dat ik niet zo lekker kan koken, vandaar een paar letters verschil;). Haha!"

Drinken:
"Cocktail bij Zussen. Relaxte sfeer, heerlijke banken en chille muziek. Een avondje hangen in Zussen is voor mij de ideale vriendinnen avond vol fijnheid, goede gesprekken en lekkere drankjes."Bekijk alle tips van Esmay

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Museum Valse Kunst

De Mona Lisa aanraken? Dat kan niet in het Louvre. Maar wel in het Museum Valse Kunst in Vledder, want daar hangt een meesterlijke vervalsing.

Top 5 Leuke-lente-dingen

De zon heeft nog niet haar volle sterkte bereikt, maar dat maakt Leuke dingen doen in de lente juist zo leuk!

Uit met de hele familie

Leuk Mens Natascha woont met haar gezin in Utrecht. Ze werkt hard, maar neemt ook de tijd om Leuke dingen met haar gezinnetje te doen.

De perfecte date

Zo makkelijk is dat nog niet, een leuke date organiseren. Leuk Mens Mitchell weet wel wat romantiek is, dus vroegen we hem naar zijn perfecte date night.