Geniet van Utrecht

Op de drie leukste plekken

Getipt door Esmay

Als Leukste ondernemer van Utrecht kent Esmay Utrecht van binnen en buiten. Zij weet dus ook wat de beste is waar je kunt genieten. We vroegen haar om de drie leukste plekjes in Utrecht.

Relaxplek:
"Wat is er nou relaxter dan met je blote voetjes in het zand te zitten, een koud wijntje in je handen te hebben en de zon op je bolletje te hebben. Na drie jaar dicht te zijn geweest is Strand Oog in Al opnieuw geopend onder de nieuwe naam Soia. Met mooi weer zeker een aanrader!"

Eten:
"Umami a/d Oude Gracht! Usmany likes Umami. Jammer dat ik niet zo lekker kan koken, vandaar een paar letters verschil;). Haha!"

Drinken:
"Cocktail bij Zussen. Relaxte sfeer, heerlijke banken en chille muziek. Een avondje hangen in Zussen is voor mij de ideale vriendinnen avond vol fijnheid, goede gesprekken en lekkere drankjes."Bekijk alle tips van Esmay

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weekendje Berlijn

Ach du, Berlin. Met je rauwe randje. Met je underground feesten, vervallen pretparken en eigenzinnige locals.

De mode van Bas Kosters

Jojanneke heeft een agenda en leefritme from have I you there. Dus voor zoiets banaals als winkelen heeft ze geen tijd. Gelukkig weet ze precies wat ze wil. Dit zijn haar favoriete modeadresjes en -ontwerpers.

Leuke dingen doen met apps

Je voorbereiden op een leuk tripje, dat gaat tegenwoordig héél anders dan vroeger. Hoe stippel jij je plannen uit? 

Sinterkruesli

Kee verklapt aan ons het lekkerste en meest originele Sintontbijt. Superlekker en zelfs een beetje gezond!