Geniet van Utrecht

Op de drie leukste plekken

Getipt door Esmay

Als Leukste ondernemer van Utrecht kent Esmay Utrecht van binnen en buiten. Zij weet dus ook wat de beste is waar je kunt genieten. We vroegen haar om de drie leukste plekjes in Utrecht.

Relaxplek:
"Wat is er nou relaxter dan met je blote voetjes in het zand te zitten, een koud wijntje in je handen te hebben en de zon op je bolletje te hebben. Na drie jaar dicht te zijn geweest is Strand Oog in Al opnieuw geopend onder de nieuwe naam Soia. Met mooi weer zeker een aanrader!"

Eten:
"Umami a/d Oude Gracht! Usmany likes Umami. Jammer dat ik niet zo lekker kan koken, vandaar een paar letters verschil;). Haha!"

Drinken:
"Cocktail bij Zussen. Relaxte sfeer, heerlijke banken en chille muziek. Een avondje hangen in Zussen is voor mij de ideale vriendinnen avond vol fijnheid, goede gesprekken en lekkere drankjes."Bekijk alle tips van Esmay

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vriendenavond

Om iets leuks te doen hoef je niet altijd de deur uit. Nodig bijvoorbeeld lekker je vrienden uit bij je thuis en verwen ze met lekker eten.

De lekkerste hamburgers

The city that never sleeps, daar gaat het hart van Bas sneller van bonzen. Als hij een keer voor goed zou verhuizen, dan weet hij het wel.


Jouw überhippe Instagram-kiekjes ouderwets per post

Ontvang je tegenwoordig alleen nog oubollige maar goedbedoelde kaartjes van je oma op je deurmat? Het handmatig versturen van ansichtkaarten is niet meer wat het geweest is. En hoe vaak print jij je foto’s eigenlijk nog? Waarschijnlijk nauwelijks of nooit. 

Hou jij m'n tassie ff vast?

Er zijn wel tien redenen om Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam te bezoeken. Tenzij je een tassenfanaat bent, want dan is één reden ook wel genoeg: hier hebben ze een unieke collectie van meer dan 5000 (!) tassen.