Hapje, drankje en midgetgolf

De leukste dag

Volgens Niels

Binnen de grenzen van Nederland weet Niels Hötte zijn perfecte dag samen te stellen. Hij deelt zijn tijd in op de juiste locaties met het juiste vertier. En dat verdeeld over maar twee steden!

Mijn ideale dag vindt plaats in de twee leukste steden van het land (met overigens een klein uitstapje naar zee). We starten de dag met een Koffie/Scrambled Eggs bij het levendige en dynamische Hotel New York in Rotterdam. Daarna met het bootje naar de overkant voor een spelletje midgetgolf onder de Euromast. Heel veel gespeeld tijdens mijn studie en by far de beste baan van Nederland!

Vervolgens in Amsterdam naar de Utrechtsestraat, broodje haring op de brug (Prinsengracht) en een tochtje met een sloep door de gracht. Daarna naar het strand in Bergen aan Zee voor een biertje met een bitterbal. Ondergaande zon met lekker muziekje. ’s Avonds eten bij Rijssel in Amsterdam, een informeel en gezellig restaurant met lekker eten en goede bediening! Tot slot nog een paar drankjes op de Witte de Withstaat in Rotterdam.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cool blog voor idem papa's

Hoe word je nou een te gek gave pa? Zo’n pa die gewoon relaxt is, z’n kind onder één arm draagt en later op stap gaat met z’n puberzoon zonder dat die zich kapot schaamt. Begin maar eens met het lezen van The Dad; een blog vol coole verhalen van coole pa’s, die je vertellen hoe zij het varkentje wassen. 

Hup, Holland, Hup!

Nederland kleurt langzaam oranje: op woensdag 18 juni speelt het Nederlands elftal hun tweede wedstrijd tegen Australië. Vergeet het juichpak van Roy Donders; zo maak jij je op voor de wedstrijd.

Potloodjes planten

Het woord pot ligt al in het woord potlood besloten, dus waarom zou je ‘m dan ook niet gewoon in een potje stoppen?

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.