Hapje, drankje en midgetgolf

De leukste dag

Volgens Niels

Binnen de grenzen van Nederland weet Niels Hötte zijn perfecte dag samen te stellen. Hij deelt zijn tijd in op de juiste locaties met het juiste vertier. En dat verdeeld over maar twee steden!

Mijn ideale dag vindt plaats in de twee leukste steden van het land (met overigens een klein uitstapje naar zee). We starten de dag met een Koffie/Scrambled Eggs bij het levendige en dynamische Hotel New York in Rotterdam. Daarna met het bootje naar de overkant voor een spelletje midgetgolf onder de Euromast. Heel veel gespeeld tijdens mijn studie en by far de beste baan van Nederland!

Vervolgens in Amsterdam naar de Utrechtsestraat, broodje haring op de brug (Prinsengracht) en een tochtje met een sloep door de gracht. Daarna naar het strand in Bergen aan Zee voor een biertje met een bitterbal. Ondergaande zon met lekker muziekje. ’s Avonds eten bij Rijssel in Amsterdam, een informeel en gezellig restaurant met lekker eten en goede bediening! Tot slot nog een paar drankjes op de Witte de Withstaat in Rotterdam.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Honger stillen buiten de deur

Als foodblogger kan het niet anders dan dat je op de hoogte bent van de lekkerste evenementen. Benieuwd? Kee stilt hier haar honger.

Pasta in je kerstboom

Hoewel je Cake Boss-achtige taarttaferelen ook best knutselen mag noemen, houdt Loes het liever bij de droge ingrediënten. Daar kun je namelijk ook iets heel moois van maken. Koken kan altijd achteraf nog…

Bilder & De Clerq

Na een drukke werkdag nog snel naar je plaatselijke Appie om een soort van verse groenten te halen voor die pasta die je nog snel in elkaar wil flansen waarna je eindelijk om 8 uur aan tafel kunt.

Liefs uit Utrecht

Dat Utrecht romantisch is komt misschien wel door de gracht die door de binnenstad heen kronkelt. Maar er is meer aan romantiek te vinden dan alleen de grachten...