Superhippe camper

Huis op wielen

Toeren in stijl

Eropuit met een vintage campertje en kamperen in een verlaten natuurgebied: het is de droom van velen. Casita on Wheels maakt het mogelijk. Of je nu met ome Tinus op pad wilt of met neef Herbert; je hebt sowieso een uniek busje tot je beschikking. Volledig gerestaureerd en inclusief afwasborstel en fris gewassen beddengoed. Ook zijn er spelletjes aan boord én is er vintage buitenmeubilair om ook bij buitenstaanders de blits te maken. Heb je zelf een bolide met trekhaak? Er zijn ook caravans te huur! Net zo blits, net zo compleet uitgerust.

Trouwens, nog even over dat verlaten natuurgebied. Dat moet wel in Drenthe liggen, want bij Casita on Wheels doen ze aan ‘slow travel’. Geen lange trektochten naar Zuid-Frankrijk dus, maar vakantie in eigen land. En vooruit, Friesland of Groningen mag ook. Maar weet je wel hoe mooi het daar is? Happy travels!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Werelds waterbed

Voor het mooiste ‘waterbed’ ter wereld reizen we af naar Bali, naar de villa Udang House op het luxueuze resort Bambu Indah.

Airbnb voor campers

Hartstikke leuk als je een camper, caravan of vouwwagen bezit, maar daar ben je natuurlijk niet 52 weken per jaar mee op pad. ‘Daar moeten we iets mee doen !’ dachten de oprichters van Camptoo en van Goboony. 

De beste verhaaltjes-voor-het-slapen-gaan

Vandaag even niet de deur uit maar lekker op tijd naar bed? Lees dan verder om erachter te komen wat de favoriete kinderverhaaltjes en liedjes zijn van Regina en haar dochter Bardot.

Avontuur in Amsterdam

Amsterdam is een van de favoriete steden om leuke dingen te doen, alleen vaak passen deze vooral in de categorie cultureel. Met een speurtocht en obstakelrace kan je als actieveling ook iets leuks doen in onze hoofdstad!