Superhippe camper

Huis op wielen

Toeren in stijl

Eropuit met een vintage campertje en kamperen in een verlaten natuurgebied: het is de droom van velen. Casita on Wheels maakt het mogelijk. Of je nu met ome Tinus op pad wilt of met neef Herbert; je hebt sowieso een uniek busje tot je beschikking. Volledig gerestaureerd en inclusief afwasborstel en fris gewassen beddengoed. Ook zijn er spelletjes aan boord én is er vintage buitenmeubilair om ook bij buitenstaanders de blits te maken. Heb je zelf een bolide met trekhaak? Er zijn ook caravans te huur! Net zo blits, net zo compleet uitgerust.

Trouwens, nog even over dat verlaten natuurgebied. Dat moet wel in Drenthe liggen, want bij Casita on Wheels doen ze aan ‘slow travel’. Geen lange trektochten naar Zuid-Frankrijk dus, maar vakantie in eigen land. En vooruit, Friesland of Groningen mag ook. Maar weet je wel hoe mooi het daar is? Happy travels!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stadsstrand in Haarlem

ltijd een goed teken: John Lennon zou zich hier vermoedelijk heel erg thuis voelen.

De beste zwijmeltips

Lisette heeft haar lief niet om de hoek wonen. Hoe houdt ze haar relatie spannend en gezellig?

Het ultieme motivatiefilmpje

Tuurlijk weet je dat sporten goed voor je is. Maar dat betekent niet dat je er altijd zin in hebt. Doe dus als Geraldine en kijk gewoon een paar crazy motiverende filmpjes op YouTube waardoor je direct zin krijgt om aan dat goddelijke lijf van je te werken. Omdat je het waard bent baby!

De ultieme ontspandag

Als haar winkeltje Hear Hear dicht is en Rena heeft even een dagje he-le-maal niets, dan weet ze het goed gemaakt. Luieren met die handel!