Superhippe camper

Huis op wielen

Toeren in stijl

Eropuit met een vintage campertje en kamperen in een verlaten natuurgebied: het is de droom van velen. Casita on Wheels maakt het mogelijk. Of je nu met ome Tinus op pad wilt of met neef Herbert; je hebt sowieso een uniek busje tot je beschikking. Volledig gerestaureerd en inclusief afwasborstel en fris gewassen beddengoed. Ook zijn er spelletjes aan boord én is er vintage buitenmeubilair om ook bij buitenstaanders de blits te maken. Heb je zelf een bolide met trekhaak? Er zijn ook caravans te huur! Net zo blits, net zo compleet uitgerust.

Trouwens, nog even over dat verlaten natuurgebied. Dat moet wel in Drenthe liggen, want bij Casita on Wheels doen ze aan ‘slow travel’. Geen lange trektochten naar Zuid-Frankrijk dus, maar vakantie in eigen land. En vooruit, Friesland of Groningen mag ook. Maar weet je wel hoe mooi het daar is? Happy travels!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De droom van Remy

Creatieve Remy haalt zijn energie uit zijn bedrijf Festina Lente Collective. Hij is heel blij dat hem dat zoveel energie geeft, het is zelfs een droom die uitkomt. Maar tóch is er nog een extra droom… 

Potloodjes planten

Het woord pot ligt al in het woord potlood besloten, dus waarom zou je ‘m dan ook niet gewoon in een potje stoppen?

In 't Ongewisse

Je wilt iets leuks doen. Maar wát in vredesnaam? In ’t Ongewisse zoekt het graag voor je uit. Maar dan blijft het wel een verrassing tot op de dag zelf!

De Sprookjescamping

Snurken naast Sneeuwwitje? Op Sprookjescamping De Vechtstreek kan het. Dit kinderwalhalla omvat een prachtig sprookjestheater en vele sprookjesfiguren die gewoon los over de camping lopen.