Brommerbios

Mobiele films

Van jonge makers

Er waren eens twee filmfanaten uit Utrecht met een liefde voor oude brommers en goede zomeravonden in het park. Deze twee (we noemen ze Maarten en Lotte) zochten naar een geniale combinatie van al hun lievelingsdingen. En zo bouwden ze een mobiele buitenbioscoop op een bakbrommer uit de jaren ’70: de Brommerbios was born.

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op. Op het scherm zien medefilmfanaten films die (nog) niet in de bioscoop draaien. Ook meemaken? Via Facebook en de website kun je zien waar de Brommerbios zijn scherm laat zien.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Urban vibe

Harold weet de leuke verborgen plekjes van Rotterdam wel te vinden. Van hippe jazz melodieën tot een stevig bakkie koffie. En het mooie is: het is allemaal op loopafstand van elkaar vandaan!

Romantische workshops

Samenwerken is de sleutel tot een goeie relatie! Dat klinkt wel heel serieus allemaal, maar het is vooral Leuk.

Favoriete festivals

Je zou denken dat Maaike al wel druk genoeg is met haar singer-songwriter bestaan.

Disney Mania

“Disney Mania” is een prachtige tentoonstelling in het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn over alle scheppingen van Disney.