Brommerbios

Mobiele films

Van jonge makers

Er waren eens twee filmfanaten uit Utrecht met een liefde voor oude brommers en goede zomeravonden in het park. Deze twee (we noemen ze Maarten en Lotte) zochten naar een geniale combinatie van al hun lievelingsdingen. En zo bouwden ze een mobiele buitenbioscoop op een bakbrommer uit de jaren ’70: de Brommerbios was born.

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op. Op het scherm zien medefilmfanaten films die (nog) niet in de bioscoop draaien. Ook meemaken? Via Facebook en de website kun je zien waar de Brommerbios zijn scherm laat zien.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Depri in drie stappen

Al die mensen die vandaag met goedbedoelde uit-je-dip-tips komen… Nee, daar heb jij geen zin in.

Mooi slapen in de Piushaven

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie

Ultieme outfit

Leuk Mens Annewil is altijd druk in de weer met mode. Of dat nu tijdens een fotoshoot is, op haar eigen blog of tijdens het shoppen.

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.