Brommerbios

Mobiele films

Van jonge makers

Er waren eens twee filmfanaten uit Utrecht met een liefde voor oude brommers en goede zomeravonden in het park. Deze twee (we noemen ze Maarten en Lotte) zochten naar een geniale combinatie van al hun lievelingsdingen. En zo bouwden ze een mobiele buitenbioscoop op een bakbrommer uit de jaren ’70: de Brommerbios was born.

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op. Op het scherm zien medefilmfanaten films die (nog) niet in de bioscoop draaien. Ook meemaken? Via Facebook en de website kun je zien waar de Brommerbios zijn scherm laat zien.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een luchtbel

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen.

Hoe maak je een romantisch diner?

Kelly heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Wat begon met bloggen over eten, mondde uit in haar eigen bedrijf GoodFoodLove

Duurzaam hotel in Amsterdam

Als jij denkt dat je geitenwollensokken moet dragen om duurzaam te zijn, dan heb je ’t mooi mis. Want hotel Ecomama in Amsterdam is namelijk hartstikke duurzaam én hip tegelijk.

Naar het strand in de stad

Voor een fijn dagje strand hoef je de stad tegenwoordig niet meer uit. Speciaal voor alle stadsmensen: op deze stadsstranden vind je óók zon, strand en zeeën van vertier!