TOON Amsterdam

Laat maar zien

Die kunst

Creatieve ondernemers zijn er genoeg. Van meubelmaker tot modeontwerper en van kunstenaar tot schrijver. Maar voor die creatieve ondernemers is het soms knap lastig om gezien te worden. Daarom is er TOON, een podiumwinkel in Amsterdam waar al dit talent zijn of haar werk tentoon mag stellen.

Het gaat zo: kunstenaars huren een stukje van de winkel en daar exposeren ze hun werk. Dat kun je vervolgens komen kopen, bekijken, bewonderen en bejubelen. Hartstikke divers en hartstikke leuk en inspirerend. Daarnaast organiseert TOON ook weleens CD-presentaties, huiskamerconcerten en andere culturele evenementen. Dus ben je op zoek naar een leuk presentje? Of wil je iets moois voor jezelf? TOON is the place!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker Leuk dineren

Na een dagje hard werken is er soms niets fijners dan gewoon aanschuiven aan een gedekte tafel en zonder poespas te bestellen waar je zin in hebt. Dat kan je natuurlijk doen bij de snackbar om de hoek, maar wij van Leukedingendoen tippen je hier een aantal plekken waar je naast lekker ook gewoon leuk kan dineren!

Zingen in Utrecht

Met al die talentenshows op tv, kun je wel zeggen dat Nederland barst van de zangtalenten! Woon je in Utrecht en wil je ook goed leren zingen? 

Tips tegen podiumvrees

Hoe ga je met je zenuwen om vlak voor een optreden? We vroegen aan Yzabel of ze nog goeie tips heeft voor podiumvrees, hoe kan je hier het beste mee omgaan?

Samen in de bedstee

Zodra je hier een voet over de drempel zet, ga je terug in de tijd.