TOON Amsterdam

Laat maar zien

Die kunst

Creatieve ondernemers zijn er genoeg. Van meubelmaker tot modeontwerper en van kunstenaar tot schrijver. Maar voor die creatieve ondernemers is het soms knap lastig om gezien te worden. Daarom is er TOON, een podiumwinkel in Amsterdam waar al dit talent zijn of haar werk tentoon mag stellen.

Het gaat zo: kunstenaars huren een stukje van de winkel en daar exposeren ze hun werk. Dat kun je vervolgens komen kopen, bekijken, bewonderen en bejubelen. Hartstikke divers en hartstikke leuk en inspirerend. Daarnaast organiseert TOON ook weleens CD-presentaties, huiskamerconcerten en andere culturele evenementen. Dus ben je op zoek naar een leuk presentje? Of wil je iets moois voor jezelf? TOON is the place!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Diep gaan in De Verdieping

Denk je dat je alles al een keer gezien hebt tijdens het uitgaan? De Verdieping in Trouw is altijd verrassend.

Discotaxi

Weer of geen weer: stap in de discotaxi van Maroni Sonelli en je komt geheid stuiterend aan op je bestemming. En met de glimlach tijdens het uitstappen komt het ook helemaal goed.

Duurzame boodschappen in Amsterdam

Leuk en biologisch boodschappen doen? Dit zijn drie leuke adresjes in Amsterdam.

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.