Jazzclub BIRD

And all that jazzzzz

Het swingt de pan uit

Trendy nachtclubs in hippe steden als New York, Londen en Berlijn waren dé bron van inspiratie voor jazzclub BIRD in Rotterdam. Nou, dan weet je wel dat het goed zit. Bij BIRD kun je genieten van goede jazzmuziek (maar ook van soul, latin, funk, hiphop en elektro) en in de weekenden ga je er fijn met de voetjes van de vloer tijdens de clubavonden.

Daarnaast kun je er ook nog eens een verdraaid lekker hapje eten. Tel daar een randprogrammering met poëzie, film en beeldende kunst bij op en je nieuwe favo hotspot in de Maasstad is een feit. Ja toch niet dan?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Samen aan de bubbels

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een romantisch avondje met z’n tweetjes wilt vieren: champagne maakt het feest altijd compleet.

Top 5 artiesten om in de gaten te houden

Geen zin om urenlang muziekblogs af te struinen op zoek naar bijzondere artiesten? Marcel tipt een aantal speciale...

Lief slapen in Haarlem

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel.

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle.