Jazzclub BIRD

And all that jazzzzz

Het swingt de pan uit

Trendy nachtclubs in hippe steden als New York, Londen en Berlijn waren dé bron van inspiratie voor jazzclub BIRD in Rotterdam. Nou, dan weet je wel dat het goed zit. Bij BIRD kun je genieten van goede jazzmuziek (maar ook van soul, latin, funk, hiphop en elektro) en in de weekenden ga je er fijn met de voetjes van de vloer tijdens de clubavonden.

Daarnaast kun je er ook nog eens een verdraaid lekker hapje eten. Tel daar een randprogrammering met poëzie, film en beeldende kunst bij op en je nieuwe favo hotspot in de Maasstad is een feit. Ja toch niet dan?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De perfecte plek

Voor haar blog droombaan.net reist Leuk mens Linda Roos stad en land af om interviews af te nemen. Je kunt haar dus wel vragen waar je het best kunt wezen voor een goed gesprek. Ze gaf ons haar tips in Amsterdam.

Als kind uit eten

“Anekdotes heb ik zat, zo bestelde ik op mijn zesde al slakken, tot grote verbijstering van de ober."

GEEF

Bij Cafe GEEF aan de Sumatraweg in Rotterdam staan er geen prijzen op het menu, maar bepaal je zelf wat je voor je eten betaalt.

De hoogste waterval van Nederland

Bij Loenen vind je de grootste waterval van Nederland: de Vrijenbergerspreng. Leuk om even langs te gaan!