Industrieel trouwen

Trouweiland Amsterdam

Roestig ja-woord

Ben je van plan om je grote liefde eeuwige trouw te beloven, maar zoek je naar een wat stoerdere locatie dan zo’n standaard wit idyllisch kerkje? Gil dan JA IK WIL! op de NDSM-werf in Amsterdam. Want daar doe je dat trouwen net even iets ruiger dan anders.

Er dobbert een stalen droogdok met daarop een glazen kas. Per bootje steek je van wal en ben je met een paar minuten op het dok. Daar wacht de trouwambtenaar op je die speciaal voor jou een prachtige huwelijksceremonie heeft voorbereid. Je kijkt elkaar nog eens diep in de ogen besluit dan natuurlijk dat je voor altijd bij elkaar wilt blijven - je kunt immers toch geen kant op.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Afdankertjes welkom

Je afgedankte pareltjes verkopen met een mooi verhaal, dat willen we toch allemaal? Maar Leuk Mens Caroline, vertel ons: hoe werkt Trash to Treasure nu precies?

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat! 

Hemelse modder

Al dik dertig jaar eet je bij Hemelse Modder in Amsterdam goudeerlijke gerechten. 

Samen balletten

Romantisch he, ballet. Die tutu’s, de muziek, de tengere danseresjes in de armen van de sterke dansers… Dit romantische plaatje kun je nu – nou ja, zo ongevéér – samen met je partner naspelen met de app Bounden.