Industrieel trouwen

Trouweiland Amsterdam

Roestig ja-woord

Ben je van plan om je grote liefde eeuwige trouw te beloven, maar zoek je naar een wat stoerdere locatie dan zo’n standaard wit idyllisch kerkje? Gil dan JA IK WIL! op de NDSM-werf in Amsterdam. Want daar doe je dat trouwen net even iets ruiger dan anders.

Er dobbert een stalen droogdok met daarop een glazen kas. Per bootje steek je van wal en ben je met een paar minuten op het dok. Daar wacht de trouwambtenaar op je die speciaal voor jou een prachtige huwelijksceremonie heeft voorbereid. Je kijkt elkaar nog eens diep in de ogen besluit dan natuurlijk dat je voor altijd bij elkaar wilt blijven - je kunt immers toch geen kant op.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Foto der liefde

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond.

Workshop Pimp Mien Klomp

De klomp is misschien wel het lompste stuk schoeisel dat we kennen. Des te leuker om deze robuuste stappers eens goed onder handen te nemen!

Van seksualiteit en liefde

Voor haar boek en documentaire ‘Sletvrees’ zoekt Sunny Bergman naar de grenzen tussen seksualiteit en liefde. Zo kwam ze in aanraking met sekstantes in Oeganda en een slettencursus in de VS, maar ook met een romantisch Bengaals stel..

Kids met groene vingers

Iedereen kan het: zijn eigen groenten, fruit en bloemetjes kweken. Alles wat je nodig hebt is een bak met aarde, wat zaadjes, een beetje zon, water en geduld. Ook de ultieme manier om je koters kennis te laten maken met De Natuur en ze te leren waar hun eten nou vandaan komt.