Sprookjes bestaan...

in Enkhuizen tenminste wel

op en top familievertier

Voor een fabelachtig dagje uit met de kinderen moet je bij het kleinschalige Sprookjeswonderland in Enkhuizen zijn. In het Sprookjesbos wandelen al je favoriete sprookjesfiguren rond. Ontmoet bijvoorbeeld Hans en Grietje, Sneeuwwitje of Klein Duimpje. Scheur een rondje in de vogeltjestrein en bezoek de musical Violinde, over het verwende prinsesje… Violinde. Nog niet uitgespeeld? Ook in de speeltuin en de kinderboerderij is genoeg leuks te beleven!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Springen als een kangoeroe

Met Kangoo Jumps spring je een gat in de lucht. Letterlijk, want deze schoenen-op-veren zijn een soort combinatie van skeelers en skippyballen.

Granny's Finest

Een paar Rotterdamse ondernemers ontdekten dat de skills van oma nu goed van pas komen. Want: breien is tegenwoordig weer helemaal oké

Vorkje prikken in het donker

Bij Restaurant Ctaste in Amsterdam eet je in het pikkedonker. Je ziet dus niet wat er op je bord ligt en wie tegenover je zit. 

Lammetjesdag bij Jeu de Boer

Weer of geen weer, dit jaar is er lammetjesdag. Weer eens wat anders dan die kip en het ei.