Sprookjes bestaan...

in Enkhuizen tenminste wel

op en top familievertier

Voor een fabelachtig dagje uit met de kinderen moet je bij het kleinschalige Sprookjeswonderland in Enkhuizen zijn. In het Sprookjesbos wandelen al je favoriete sprookjesfiguren rond. Ontmoet bijvoorbeeld Hans en Grietje, Sneeuwwitje of Klein Duimpje. Scheur een rondje in de vogeltjestrein en bezoek de musical Violinde, over het verwende prinsesje… Violinde. Nog niet uitgespeeld? Ook in de speeltuin en de kinderboerderij is genoeg leuks te beleven!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cubaanse sigaren

Zwoele latinklanken, heerlijke mojito’s en een uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse rakkers. Bij Cuban Cigars in Amsterdam kom je helemaal in Latijns-Amerikaanse sferen.

Klembank

Met behulp van de Klembank-poten tover je in een handomdraai drie houten planken om in een bankje. De Klembank bestaat uit 2 poten die je met of zonder set planken kunt bestellen. 

Leukste bos voor kinderen

Op zoek naar een leuk bos dat de fantasie van kinderen prikkelt? 

Freerunnen als een echte Ninja

Freerunnen is een acrobatische ‘ontsnappingstechniek’ waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over obstakels als, daken, muren en hekken. Hoe hoger hoe beter.