Kopi Soesoe

Koffie met melk

En muziek

Aan de Sumatraweg in Rotterdam huist koffiewaroeng en muziekkaffee Kopi Soesoe. Da’s Indisch voor ‘koffie met melk’ én een snufje kardemonzaad naar het originele recept.

Kopi Soesoe staat trouwens ook voor iemand met Indonesische roots. En laat een van de initiatiefnemers die nou ook net hebben. Kortom: Kopi Soesoe zit helemaal op zijn plek daar aan de Sumatraweg. En jij ook, als je van goede koffie, lekker eten en speciale biertjes houdt tenminste (en wie houdt daar nu niet van).

Je kunt er ook regelmatig startende muzikanten ontdekken op het mini-podium. Of meedoen aan pubquiz. Of gamen met een Nintendo. Selamat bersenang-senang! Da’s Indisch voor ‘Veel plezier!’.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

High van muziek

Vincent-22tracks-Reinders gaat het hardst op muziek. In een club. In Londen.

High tea'en bij Gebr. Niemeijer

Kijk, we kunnen natuurlijk allemaal net als Victoria Koblenko de auto inspringen om macarons te halen bij Ladurée.

Stadswandeling met een Hagenaar

Den Haag leren kennen door de ogen van een Hagenaar. Ga gratis op stap met een Den Haag Greeter die je alle mooie plekken van de stad laat zien.

Van winterdip tot brooddip

Boodschappen doen, koken, foto’s maken, proeven en dan ook nog een pakkend verhaaltje schrijven, het leven van foodblogger Kee gaat niet altijd over rozen. Gelukkig doet ze het allemaal met liefde…