Kopi Soesoe

Koffie met melk

En muziek

Aan de Sumatraweg in Rotterdam huist koffiewaroeng en muziekkaffee Kopi Soesoe. Da’s Indisch voor ‘koffie met melk’ én een snufje kardemonzaad naar het originele recept.

Kopi Soesoe staat trouwens ook voor iemand met Indonesische roots. En laat een van de initiatiefnemers die nou ook net hebben. Kortom: Kopi Soesoe zit helemaal op zijn plek daar aan de Sumatraweg. En jij ook, als je van goede koffie, lekker eten en speciale biertjes houdt tenminste (en wie houdt daar nu niet van).

Je kunt er ook regelmatig startende muzikanten ontdekken op het mini-podium. Of meedoen aan pubquiz. Of gamen met een Nintendo. Selamat bersenang-senang! Da’s Indisch voor ‘Veel plezier!’.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Speel met je eten!

Een paar aardappelen, hoopje groente en een stuk vlees op je bord is niet bepaald sexy. 

The Upperside

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet.

Heerlijk houtskoolrestaurant

Als topkok heeft Peter over de hele wereld op de meest bijzondere plekken de lekkerste gerechten voorgeschoteld gekregen. Dit restaurant bezorgde hem een van de meest indrukwekkende ervaringen. 

Met Nico Dijkshoorn in het Kroller Muller

Leer kunst kijken op een onvergetelijke manier en doe een audiotour met de stem en teksten van Nico Dijkshoorn in het Kröller Müller museum.