Kopi Soesoe

Koffie met melk

En muziek

Aan de Sumatraweg in Rotterdam huist koffiewaroeng en muziekkaffee Kopi Soesoe. Da’s Indisch voor ‘koffie met melk’ én een snufje kardemonzaad naar het originele recept.

Kopi Soesoe staat trouwens ook voor iemand met Indonesische roots. En laat een van de initiatiefnemers die nou ook net hebben. Kortom: Kopi Soesoe zit helemaal op zijn plek daar aan de Sumatraweg. En jij ook, als je van goede koffie, lekker eten en speciale biertjes houdt tenminste (en wie houdt daar nu niet van).

Je kunt er ook regelmatig startende muzikanten ontdekken op het mini-podium. Of meedoen aan pubquiz. Of gamen met een Nintendo. Selamat bersenang-senang! Da’s Indisch voor ‘Veel plezier!’.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

NeighbourFood Market

Heerlijk eten op het Westergasterrein, een plek waar foodlovers samenkomen. Rondhangen, kletsen met de mensen achter de kraampjes, je doet waar je zin in hebt.

De leukste Instagram-accounts

Voor een saai moment, een stukje inspiratie of gewoon voor de lol is daar Instagram. Gelukkig zijn er Instagrammers die niet zomaar elk kopje koffie online knallen, maar foto’s maken met een gedachte.

Romantische avond in Harderwijk

Kelly is foodblogger en eigenaar van GoodFoodLove. Dat Kelly van lekker eten houd is dus geen nieuws.

Een mango schoonmaken

Wil je weten hoe je in een paar seconden een mango schoonmaakt?