NeighbourFood Market

Enthousiaste producenten en voedselminnaars

Feel good food

Foodlovers weten het al een tijdje: de NeighbourFood Market in Amsterdam is de plek om gezien te worden als fan van culinair lekkers. Je vindt er namelijk alleen maar eerlijke, heerlijke en biologisch verantwoorde koks, boeren en andere eet-enthousiastelingen die hun zelfgemaakte waar aanbieden. In tegenstelling tot een gewone markt maakt de NeighbourFood Market het je extra aangenaam om te blijven hangen. De lekkernijen die je koopt kun je ter plekke aan picknicktafels opeten. Kom langs op elke derde (soms vierde) zondag van de maand. Vergeet overigens niet je eigen bestek mee te nemen. Je kunt dit na het eten op het terrein gelijk afwassen. Scheelt weer een berg afvalplastic!

Contactgegevens

Westergasfabriek
Polonceaukade 27, Amsterdam
T: (020) 5860710
info@neighbourfoodmarket.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De meest tattoovriendelijke bar van Amsterdam

Tegenwoordig vraagt zelfs je tante uit Wanneperveen naar je nieuwste tattoo. Maar er zijn nog genoeg plekken waar je niet per se vrolijk wordt aangekeken als je inkt onder je huid hebt. Lina tipt een Amsterdamse bar waar je altijd welkom bent...

Een gerecht voor elke situatie

Stamppot eet je meestal niet in de zomer - veel te zwaar, joh. Maar met guur weer heb je juist wel zin in comfort food. Zo past het ene gerecht beter bij een jaargetij dan het andere. Ook bij Leukerd Willemijn wordt wat ze op het menu zet bepaald door een aantal omstandigheden.

Eten op straat

Vooruitlopen op allerhande culinaire trends, daar is Nederland misschien niet zo goed in. Het importeren van allerlei lekkers en het integreren van smakelijke eetgewoontes, dat kunnen we wel weer heel goed. Welke nog onbekende culinaire trend zou Marjan Ippel hier met open armen ontvangen?

Lekker lelijk

Stel je bent een bietje en hebt net even een gekke knobbel op je smoel. Of je bent een wortel met twéé kromme benen. Moet je dan afgekeurd worden? Ben je dan minder lekker?