NeighbourFood Market

Enthousiaste producenten en voedselminnaars

Feel good food

Foodlovers weten het al een tijdje: de NeighbourFood Market in Amsterdam is de plek om gezien te worden als fan van culinair lekkers. Je vindt er namelijk alleen maar eerlijke, heerlijke en biologisch verantwoorde koks, boeren en andere eet-enthousiastelingen die hun zelfgemaakte waar aanbieden. In tegenstelling tot een gewone markt maakt de NeighbourFood Market het je extra aangenaam om te blijven hangen. De lekkernijen die je koopt kun je ter plekke aan picknicktafels opeten. Kom langs op elke derde (soms vierde) zondag van de maand. Vergeet overigens niet je eigen bestek mee te nemen. Je kunt dit na het eten op het terrein gelijk afwassen. Scheelt weer een berg afvalplastic!

Contactgegevens

Westergasfabriek
Polonceaukade 27, Amsterdam
T: (020) 5860710
info@neighbourfoodmarket.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker eten

Hier vind je onze drie Rotterdamse top-tips als het gaat om eten en drinken.

Workshop insecten eten

Voor alle mensen die de kriebelige beestjes liever niet zien vliegen en fladderen. Ook voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is naar de smaak. En ja, ze zijn ook nog eens heel gezond.

Disney Mania

“Disney Mania” is een prachtige tentoonstelling in het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn over alle scheppingen van Disney.

Boerderij ’t Geertje

Even lekker de stad ontvluchten! 't Geertje is een veelzijdige biologische boerderij midden in het Groene Hart van de Randstad.