Slapen in een drakenei

Waanzinnig gedroomd

Sprookjesnacht

Op de koninklijke kindercamping ’t Schinkel in het Veluwse Hoenderloo kun je slapen in een wel héél bijzonder huisje. Of nouja, huisje dekt misschien niet helemaal de lading. Hier slaap je namelijk in een gigantisch drakenei.

In het ‘Drakennest’ van ’t Schinkel liggen een paar grote eieren met daarin één heel groot bed van wel 2x2 meter in de vorm van het ei. En in dat bed kun je gezellig met zijn allen slapen. Er passen 2 volwassenen en 2 kleine kinderen in. Verder staat er weinig in behalve een bankje en een plekje om je spulletjes op te ruimen. Maar dat is net erg, want op ’t Schinkel is verder genoeg leuks te doen voor het hele gezin. Zo is er een zwembad, speeltuin, restaurant de Ridderzaal en een dierenweide.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een modieuze mama word je zo

Als jonge moeder heb je vaak minder tijd voor jezelf. Maar dat betekent helemaal niet dat je er niet meer hip uit kunt zien, vindt Chris. 

Ruil je huis

Op zoek naar een origineel vakantieverblijf? Of wil je een leuk adresje voor een weekendje weg? Ruil je huis en vindt iets leuks met deze site. 

Op avontuur met het gezin

Het is misschien wat spannend, maar naar verre locaties op vakantie is goed voor de ervaringen van een kind volgens Regina. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de wereld te ontdekken. Hier de do's en de don'ts.

Filmrecensies. Door baby's

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten.