Slapen in een drakenei

Waanzinnig gedroomd

Sprookjesnacht

Op de koninklijke kindercamping ’t Schinkel in het Veluwse Hoenderloo kun je slapen in een wel héél bijzonder huisje. Of nouja, huisje dekt misschien niet helemaal de lading. Hier slaap je namelijk in een gigantisch drakenei.

In het ‘Drakennest’ van ’t Schinkel liggen een paar grote eieren met daarin één heel groot bed van wel 2x2 meter in de vorm van het ei. En in dat bed kun je gezellig met zijn allen slapen. Er passen 2 volwassenen en 2 kleine kinderen in. Verder staat er weinig in behalve een bankje en een plekje om je spulletjes op te ruimen. Maar dat is net erg, want op ’t Schinkel is verder genoeg leuks te doen voor het hele gezin. Zo is er een zwembad, speeltuin, restaurant de Ridderzaal en een dierenweide.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hottentottentipitententerrein

Romantiek hoeft wat ons betreft niet altijd alleen maar met z’n tweetjes te zijn. Het is bijvoorbeeld ook heel romantisch om gezellig met je familie of vrienden op een knusse locatie samen te zijn.

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.

Events voor de echte fashionista

Een modeliefhebber als Caroline weet natuurlijk precies op welke evenementen je moet zijn voor de mooiste dingen. Kom maar door met die tips!

Vrolijke bloemetjes

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw en óóh bloemetje wat hou ik toch van jou! Bloemen maken ons vrolijk, laten ons lachen en geven ons kleur. En zo’n bloemenmoment gun je toch iedereen? Wij hebben daarom de leukste bloementips voor je op een rijtje gezet.