Eten tussen de kippen

Als een god in Delfgauw

Heerlijk ontbijt, lunch en diner

Op buitengoed De Uylenburg waan je je ’s zomers praktisch op het Franse platteland. Helemaal als je aanschuift aan de gezellige bistrotafeltjes van Café du Midi in Delfgauw (in de buurt van Delft). Daar smul van je van de lekkerste (zoveel mogelijk regionale) broodjes, soepen, diner én taartjes. En dat alles met uitzicht op scharrelende kippen, geitjes in de wei en vrolijke bloemetjes. Daar krijg je toch acuut een vakantiegevoel van? Helemaal als je ’t combineert met een goede wandeling of fietstocht in de omgeving.

Ook in de winter is het er trouwens prima toeven, want dan gaat binnen de kachel aan en kun je er genieten van een goed glas wijn of een Proeverij Du Midi. De menukaart staat online, dus kies maar vast wat lekkers uit!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.

De beste kinderplekken in de stad

Voorkom jengelende koters en zoek een kindvriendelijk plekje op. Bettina heeft de beste cafeetjes, terrasjes en andere plekjes in Amsterdam die wel aan kinderen hebben gedacht voor je op een rijtje gezet.

De beste restaurants in Rotterdam

Wat zijn nou de beste en leukste plekjes om te eten in Rotterdam volgens Marcel? Er zijn ontzettend veel tenten waar hij graag komt. 

Pannenkoeken van Oma

Voor Nationale Pannenkoekendag gingen wij op zoek naar het lekkerste pannenkoekenrecept dat we kennen. Dit is het recept van de pannenkoeken van de oma van Maxime, stagiaire bij Leukedingendoen.