Eten tussen de kippen

Als een god in Delfgauw

Heerlijk ontbijt, lunch en diner

Op buitengoed De Uylenburg waan je je ’s zomers praktisch op het Franse platteland. Helemaal als je aanschuift aan de gezellige bistrotafeltjes van Café du Midi in Delfgauw (in de buurt van Delft). Daar smul van je van de lekkerste (zoveel mogelijk regionale) broodjes, soepen, diner én taartjes. En dat alles met uitzicht op scharrelende kippen, geitjes in de wei en vrolijke bloemetjes. Daar krijg je toch acuut een vakantiegevoel van? Helemaal als je ’t combineert met een goede wandeling of fietstocht in de omgeving.

Ook in de winter is het er trouwens prima toeven, want dan gaat binnen de kachel aan en kun je er genieten van een goed glas wijn of een Proeverij Du Midi. De menukaart staat online, dus kies maar vast wat lekkers uit!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Art & Lemonade

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad.

Eten in de lichttoren van Eindhoven

Eindhoven staat ook wel bekend als de lichtstad van Nederland. Wat is er dan leuker om aan tafel te gaan op de meest lichtgevende plek van deze Brabantse stad? 

Dieren tekenen met je iPhone of iPad

Leer het alfabet spelenderwijs met de app Drawnimal. Fijn vormgegeven en heel interactief. Dit heb je nodig: de app op iPhone of iPad, een vel papier en een potlood of pen. Tekenen maar!

Water uit een vlesje

Goed drinken is belangrijk. Helemaal als je actief bezig bent. Water is de beste én goedkoopste oplossing.