Filmrecensies. Door baby's

Baby movie reviews

Zegt meer dan 1000 woorden

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten. Surf gewoon naar het YouTube-kanaal van CrunchyCarrotTV, want daar geven baby’s hun ongefilterde kijk op films als Braveheart, The Bourne Supremacy en Aliens.

De recensies duren nog geen minuut, maar in die minuut krijg je absoluut een goede indruk van hetgeen je te wachten staat. Zoals een potje pure angst bij Alien. Of tranentrekkende romantiek bij A Walk to Remember. Ideaal entertainment voor een druilerige zondagmiddag. Als je er meteen de echte film achteraan plakt tenminste, want zóveel recensies hebben de baby’s nog niet gemaakt.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een vogelhuis

De romanticus is natuurlijk op zoek naar het ultieme liefdesnestje. Gelukkig kun je bij De Vreemde Vogel de nacht doorbrengen in een heus vogelhuis. Een slaaplocatie voor de ware tortelduif, noemen we dat.

Van winterdip tot brooddip

Boodschappen doen, koken, foto’s maken, proeven en dan ook nog een pakkend verhaaltje schrijven, het leven van foodblogger Kee gaat niet altijd over rozen. Gelukkig doet ze het allemaal met liefde…

Brainydays by Vera

Elke dag verschijnt er weer een villadorp vol inspirerende interieurartikelen, -items en -nieuws op het internet. Louise is natuurlijk graag op de hoogte van toffe ontwikkelingen. Dit is haar favoriete blog.

Wow: 16 miljoen kleuren in 1 pen

Jouw lievelingskleur is voortaan niet meer beperkt tot groen, paars of geel. Neen, met de Scribble kan je namelijk ook gaan voor de kleur van je favoriete mok, de blaadjes van de eik in je tuin of voor de pioenrozen in de vensterbank.