De droomdag van Mitchell

Van Londen naar Parijs

Tot op het eigen dakterras

Leuk Mens Mitchell vertelt hoe zijn perfecte dag eruit ziet. En dat doet hij natuurlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geheel in stijl en in een strakke planning.

"Ten eerste zou ik samen met mijn vriendin het vroegste vliegtuig pakken naar Londen en dan in de ochtend he-le-maal los gaan in diverse winkels. Direct daarna pakken wij het vliegtuig naar Parijs en ik zou Rachel Khoo voor ons laten koken ergens in een te gek appartement. Daarna zou er een Maserati Quattroporte voor ons klaar staan en wij zouden met een te gekke road-trip over B-wegen terugrijden naar Amsterdam. Ik zou de avond afsluiten op ons dakterras met al onze beste vrienden, heerlijke dranken en Gilles Peterson en Jose James die exclusief voor ons draaien en zingen. Daarna zou ik alle vrienden uitnodigen om bij ons te blijven slapen."

Lees hier meer tips van Mitchell.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een boomhut

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig. 

Cubaanse sigaren

Zwoele latinklanken, heerlijke mojito’s en een uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse rakkers. Bij Cuban Cigars in Amsterdam kom je helemaal in Latijns-Amerikaanse sferen.

Hotel Puri Santrian in Sanur op Bali

Iets romantisch te vieren? Boek deze zwijmellocatie in Bali. 

De Leukste dag van Gijs

Iemand als Gijs zit vast niet verlegen om plannen. Daarom zijn we heel benieuwd om van hem te horen wat hij zou doen als hij al het geld en de tijd van de wereld tot zijn beschikking zou hebben. Gijs, vertel op!