De droomdag van Mitchell

Van Londen naar Parijs

Tot op het eigen dakterras

Leuk Mens Mitchell vertelt hoe zijn perfecte dag eruit ziet. En dat doet hij natuurlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geheel in stijl en in een strakke planning.

"Ten eerste zou ik samen met mijn vriendin het vroegste vliegtuig pakken naar Londen en dan in de ochtend he-le-maal los gaan in diverse winkels. Direct daarna pakken wij het vliegtuig naar Parijs en ik zou Rachel Khoo voor ons laten koken ergens in een te gek appartement. Daarna zou er een Maserati Quattroporte voor ons klaar staan en wij zouden met een te gekke road-trip over B-wegen terugrijden naar Amsterdam. Ik zou de avond afsluiten op ons dakterras met al onze beste vrienden, heerlijke dranken en Gilles Peterson en Jose James die exclusief voor ons draaien en zingen. Daarna zou ik alle vrienden uitnodigen om bij ons te blijven slapen."

Lees hier meer tips van Mitchell.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Love letters

Je ziet ‘m praktisch al vanaf CS liggen, het BOTEL aan de NDSM-werf in Amsterdam. Een hartstikke groot schip, omgebouwd tot driesterrenhotel. Tot zover al helemaal leuk. Maar wist je eigenlijk dat je kunt slapen in die gekke grote letters bovenop het schip? 

De Leukste kerst van Milan

“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel."

Geef eens een geitje de fles

Voor Amsterdammers is het allang bekend: wil je iets leuks doen met je kinderen dan ga je naar de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.

Ultieme outfit

Leuk Mens Annewil is altijd druk in de weer met mode. Of dat nu tijdens een fotoshoot is, op haar eigen blog of tijdens het shoppen.