Halt, politie!

Speel jij Victor of Angela?

Flikkendag Maastricht

Op zaterdag 6 september 2014 wordt rondom de populaire televisieserie Flikken Maastricht voor de vierde keer Flikkendag Maastricht georganiseerd. Van 11 tot 17 uur bruist het centrum van Maastricht als nooit tevoren tijdens deze open dag van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Alle regionale hulp- en veiligheidsdiensten geven acte de présence op onder andere de Markt, het Vrijthof, de Maasboulevard, bij de Boompjes/Stadspark en de Kesselskade/ Mariastraat. Laat enge wonden grimeren, neem een brandweerspuit ter hand, knip een auto open… just another day at the office voor onze Victor en Angela.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wandelen op Ameland

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland. 

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.

‘t leukste oet Twente

In Twente is het gewoon léuk. Althans als je het op z’n Twents uitspreekt dan. Het lieflijke dialect en het mooie landschap biedt natuurlijk enorm veel moois en leuks. Daarom hebben wij het beste van het beste op een rijtje gezet!

Er gaat niets boven Maastricht

Dat ze in Maastricht van zuidelijke gezelligheid houden lijkt ons logisch. Maar wist je dat je er ook ontzettend veel leuke actieve dingen te doen zijn? Lidwine wel, dus tipt ze ze hier: