Naar de Londense Opera

Gewoon op de fiets

Royal Opera House Cinema

Een avond opera of ballet in The Royal Opera House in Londen klinkt als een superromantische date, maar het is toch niet iets wat je tussendoor even doet. Kaartjes zijn bijna niet te krijgen (en nogal prijzig), je moet er een hotel bij regelen. Enfin, een hoop gedoe. Nu kun je van de opera- en balletvoorstellingen van The Royal Opera House genieten vanuit je luie bioscoopstoel, op het grote scherm van EYE in Amsterdam. Zit je zomaar even bij Der fliegende Höllander, La bohème of Het Zwanenmeer in Londen!

EYE is een van de 29 bioscopen in Nederland die deelneemt aan dit live streaming-initiatief, en de enige plek in Amsterdam waar de opera’s (Nederlands ondertiteld) en balletten van The Royal Opera House zijn te volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een yurt op Texel

Comfortabel overnachten in een yurt: een van oorsprong Mongoolse tent. Deze yurts vind je ook op het mooie Texel.

Industrieel trouwen

Ben je van plan om je grote liefde eeuwige trouw te beloven, maar zoek je naar een wat stoerdere locatie dan zo’n standaard wit idyllisch kerkje?

Écht Romantisch

Wat is nou écht romantisch volgens Jooske? Plekken waar je je geliefde mee naar toe kan nemen en het liefste gebaar der liefde. Dus als je nog een keer het hart van Jooske wilt veroveren, dan weet je wat je moet doen..

Romantisch hotel in Sardinië

James Worthy en Italië is geen goede combinatie. Maar voor de liefde heeft hij wel wat over. Dus ontdek in welk superromantisch hotel hij met zijn schatje verbleef.