Lopen door Amsterdam

In het pikkedonker

Mooie verhalen bij CtheCity

Van onze vrienden van Ctaste komt nu een nieuwe ervaring die je meegemaakt moet hebben: CtheCity. Eigenlijk ‘loop’ je door Amsterdam maar dan in het pikkedonker. Midden in de stad, binnen bij CtheCity, zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Je wandelt door het Vondelpark en voelt het gras onder je voeten. Fietst over de grachten en hoort het drukke verkeer. Loopt langs het Red-Light district en ruikt de verse vis op de Albert Cuyp.

Je wordt hierbij begeleid door blinde gidsen die je meenemen in dit nieuwe avontuur. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.

Boefjesfabriek

Kan de kinderkamer van jouw ‘mini me’ wel een extra dosis leukheid gebruiken? 

Halt, politie!

Op zaterdag 6 september 2014 wordt rondom de populaire televisieserie Flikken Maastricht voor de vierde keer Flikkendag Maastricht georganiseerd.

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro!