Lopen door Amsterdam

In het pikkedonker

Mooie verhalen bij CtheCity

Van onze vrienden van Ctaste komt nu een nieuwe ervaring die je meegemaakt moet hebben: CtheCity. Eigenlijk ‘loop’ je door Amsterdam maar dan in het pikkedonker. Midden in de stad, binnen bij CtheCity, zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Je wandelt door het Vondelpark en voelt het gras onder je voeten. Fietst over de grachten en hoort het drukke verkeer. Loopt langs het Red-Light district en ruikt de verse vis op de Albert Cuyp.

Je wordt hierbij begeleid door blinde gidsen die je meenemen in dit nieuwe avontuur. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ruil je huis

Op zoek naar een origineel vakantieverblijf? Of wil je een leuk adresje voor een weekendje weg? Ruil je huis en vindt iets leuks met deze site. 

Schatzoeken

Op de Lochemse berg kun je zelf nog kristallen vinden, Lochemse diamanten. Zoeken dus!

Pasta in je kerstboom

Hoewel je Cake Boss-achtige taarttaferelen ook best knutselen mag noemen, houdt Loes het liever bij de droge ingrediënten. Daar kun je namelijk ook iets heel moois van maken. Koken kan altijd achteraf nog…

Restaurant de Kas

Seizoensgroenten- en kruiden, allemaal uit eigen kassen en tuin. Geniet ervan bij Restaurant de Kas.