Biologisch, gezond, natuurlijk

En nog lekker ook

Goed bezig bij Jetties

Bij Jetties in Haarlem kun je lekker en gezond eten en 100% natuurlijk. Klinkt allemaal heel verantwoord – en dat is het ook – maar het is daarbij ook gewoon erg lekker allemaal. Ze gebruiken zoveel mogelijk eerlijke en pure grondstoffen, het liefst uit de regio en waar mogelijk biologisch. Alle gerechten zijn ook mee te nemen voor thuis. Wil je echt uitpakken dan kun je een High Tea reserveren en neem maar van ons aan: dit wil je écht.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Goedcupje

De koffiecups van Goedcupje zijn niet alleen lekker en betaalbaar, maar ook nog eens voor het goede doel!

Markthal Rotterdam

Onder het mom ‘Rotterdammers werken hard, dus moeten ook goed eten’, vind je in de Markthal straks leuke winkeltjes met lokale lekkernijen.

De Rollende Keukens

Een béétje festival of evenement doet het tegenwoordig met een foodtruck. Logisch ook, want met zo’n rollende keuken op je evenement voorzie je je publiek zonder moeite van de lekkerste hapjes en feestelijkste drankjes. Bovendien, zo stelt Marjan, serveren ze eten dat erop gericht is om te delen met anderen. Food=Social!

Tati Nijmegen

Bij Tati in Nijmegen vinden ze koken nu eenmaal leuk om te doen. Niet voor niets proef je in elk hapje standaard de ingrediënten liefde en aandacht.