Biologisch, gezond, natuurlijk

En nog lekker ook

Goed bezig bij Jetties

Bij Jetties in Haarlem kun je lekker en gezond eten en 100% natuurlijk. Klinkt allemaal heel verantwoord – en dat is het ook – maar het is daarbij ook gewoon erg lekker allemaal. Ze gebruiken zoveel mogelijk eerlijke en pure grondstoffen, het liefst uit de regio en waar mogelijk biologisch. Alle gerechten zijn ook mee te nemen voor thuis. Wil je echt uitpakken dan kun je een High Tea reserveren en neem maar van ons aan: dit wil je écht.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bilder & De Clerq

Na een drukke werkdag nog snel naar je plaatselijke Appie om een soort van verse groenten te halen voor die pasta die je nog snel in elkaar wil flansen waarna je eindelijk om 8 uur aan tafel kunt.

De Leukste kerst van Harold

"Kerst betekent voor mij: weg met alle spiegeltjes en kraaltjes." 

De ideale vakantiedag van Vivian

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Vivian zou doen!

Foodtruck bij je thuis

Foodtrucks zijn hartstikke hot! Ze duiken overal op: van festival tot straathoek.