Vlieg op!

Met de wind in de rug

en de powerkite in de lucht

Vliegeren bestaat allang niet meer uit een simpel draadje en een doek dat een beetje rondjes draait in de lucht. De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen. Eigenlijk valt het inmiddels onder de échte windsporten. Gewoon stoer dus, een dagje vliegeren.

De leukste manier van vliegeren op het moment is Powerkiten. Maar deze vliegers zijn best wel krachtig, dus dat is nog wel even een uitdaging. Kies daarom voor een Powerkite Clinic, dan kun je leren de vlieger onder controle te krijgen en er echt mee gaan stunten. Klein beginnen kan ook met wat lichtere vliegers, je wilt niet weg waaien natuurlijk!

Hier kan je een Powerkite Clinic volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sprookjes bestaan...

Voor een fabelachtig dagje uit met de kinderen moet je bij het kleinschalige Sprookjeswonderland in Enkhuizen zijn.

Riddertoernooi in Kasteel Hoensbroek

Dit jaar barst in Kasteel Hoensbroek de strijd los om de schoonste jonkvrouw en het grootste ridderlijke ego. Als je niet zo van lansen houdt, is boogschieten natuurlijk ook een optie. Moge de beste ridder winnen!

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.

De 3 mooiste fietswedstrijden voor recreanten

Tour de France’je spelen is niet voor iedereen weggelegd. Laat Vincent nu weten wat de mooiste wedstrijd voor recreanten is. Het enige wat je er zelf bij moet denken zijn de zoenen van de rondemiss.