Vlieg op!

Met de wind in de rug

en de powerkite in de lucht

Vliegeren bestaat allang niet meer uit een simpel draadje en een doek dat een beetje rondjes draait in de lucht. De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen. Eigenlijk valt het inmiddels onder de échte windsporten. Gewoon stoer dus, een dagje vliegeren.

De leukste manier van vliegeren op het moment is Powerkiten. Maar deze vliegers zijn best wel krachtig, dus dat is nog wel even een uitdaging. Kies daarom voor een Powerkite Clinic, dan kun je leren de vlieger onder controle te krijgen en er echt mee gaan stunten. Klein beginnen kan ook met wat lichtere vliegers, je wilt niet weg waaien natuurlijk!

Hier kan je een Powerkite Clinic volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.

De ideale vakantiedag van Liesbeth

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Liesbeth zou doen!

Romantische avond in Harderwijk

Kelly is foodblogger en eigenaar van GoodFoodLove. Dat Kelly van lekker eten houd is dus geen nieuws.

Fiets door de savanne van de Veluwe

Een rondje fietsen samen met je geliefde. Dat kan in de zomer, maar ook in de winter! Extra romantisch doe je dat in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wie weet spotten jullie tijdens het ommetje fietsen zelfs edelherten, wilde zwijnen, dassen, vossen, en/of mouflons! Dat maakt je date nog nét een stukje spannender.