Vlieg op!

Met de wind in de rug

en de powerkite in de lucht

Vliegeren bestaat allang niet meer uit een simpel draadje en een doek dat een beetje rondjes draait in de lucht. De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen. Eigenlijk valt het inmiddels onder de échte windsporten. Gewoon stoer dus, een dagje vliegeren.

De leukste manier van vliegeren op het moment is Powerkiten. Maar deze vliegers zijn best wel krachtig, dus dat is nog wel even een uitdaging. Kies daarom voor een Powerkite Clinic, dan kun je leren de vlieger onder controle te krijgen en er echt mee gaan stunten. Klein beginnen kan ook met wat lichtere vliegers, je wilt niet weg waaien natuurlijk!

Hier kan je een Powerkite Clinic volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste health & fitness blogs

Je vindt het belangrijk om op je gezondheid te letten. Daarom heb je een sportschoolpasje dat onderin het laadje met ongeopende Yves Rocher reclamepost ligt. Weet je wat jij moet doen? Jezelf een duwtje in de rug geven en je laten inspireren door gezonde en sportieve blogs die Nienke voor je heeft geselecteerd....

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Speel-Doe-Ontdek

In Dieren vind je het gekste speelparadijs van Nederland. Daar heeft beeldend kunstenaar Jos Spanbroek namelijk zijn fantasie de vrije loop gelaten om een speel-, doe- en ontdekpark te creëren

Industrieel trouwen

Ben je van plan om je grote liefde eeuwige trouw te beloven, maar zoek je naar een wat stoerdere locatie dan zo’n standaard wit idyllisch kerkje?