Vlieg op!

Met de wind in de rug

en de powerkite in de lucht

Vliegeren bestaat allang niet meer uit een simpel draadje en een doek dat een beetje rondjes draait in de lucht. De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen. Eigenlijk valt het inmiddels onder de échte windsporten. Gewoon stoer dus, een dagje vliegeren.

De leukste manier van vliegeren op het moment is Powerkiten. Maar deze vliegers zijn best wel krachtig, dus dat is nog wel even een uitdaging. Kies daarom voor een Powerkite Clinic, dan kun je leren de vlieger onder controle te krijgen en er echt mee gaan stunten. Klein beginnen kan ook met wat lichtere vliegers, je wilt niet weg waaien natuurlijk!

Hier kan je een Powerkite Clinic volgen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Rollende Keukens

Een béétje festival of evenement doet het tegenwoordig met een foodtruck. Logisch ook, want met zo’n rollende keuken op je evenement voorzie je je publiek zonder moeite van de lekkerste hapjes en feestelijkste drankjes. Bovendien, zo stelt Marjan, serveren ze eten dat erop gericht is om te delen met anderen. Food=Social!

Slapen in een luchtbel

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen.

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.

Schatzoeken

Op de Lochemse berg kun je zelf nog kristallen vinden, Lochemse diamanten. Zoeken dus!