Ezeltje prik

Knippen, plakken, knutselen

Voor een prikkie je eigen ezeltje prik

We begrijpen het wel hoor, die druk om van een kinderpartijtje een fabulous feest te maken. Laat je niet gek maken! De meest simpele activiteiten zijn het leukst. Het enige wat je altijd kunt doen is de boel net even wat specialer presenteren. Laat Homemade Happiness je helpen. Deze webshop heeft printbare knipvellen in de meest uiteenlopende vormen en maten. Onze favoriet? Ezeltje prik. De schattige ontworpen staartjes, de ezelsoren: het oud-Hollandse spel is weer helemaal van nu.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zoeken naar de Big Five

In Nederland geen olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels; ons land kent zijn eigen big five: edelherten, wilde zwijnen, reeën, bevers en zeehondjes. 

De foutste kersttruien

Hoera, kerst! Tijd om die lilleke kersttrui weer uit de mottenballen te toveren.

Mausbird

Als trotse ouder wil je natuurlijk dat je kind er hartstikke hip en happening uitziet. En dat kan, met de kleren van Mausbird.

Marcels favo vakantiebestemmingen

We vroegen Leuk Mens Marcel wat zijn favoriete vakantiebestemmingen zijn. Hoe kiest hij een land of stad en hoe gaat hij op reis met z’n gezin?