Een creatief koffie’tje

Of een theetje

in een inspirerend tentje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg. Waarom? Je drinkt je koffie (of ander drankje) in een inspirerende omgeving. Alles is gemaakt door afgestudeerden van de Design Academy én alles is te koop. Niet alleen de meubels en decoratie, maar ontwerpers gebruiken het café regelmatig als tentoonstellingsruimte.

Het is de perfecte plek voor mensen die inspiratie zoeken of willen delen en het is opgezet op een bijzondere manier: door crowdfunding is het cafétje tot stand gekomen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buikdansen

Er zijn meer dingen die je met je buik kunt doen behalve hem helemaal rond eten. Rask-Sharki bijvoorbeeld.

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs. 

Eitje uit een kopje of uit een dopje?

Begin jij je zondagochtend altijd met een eitje, maar wil het bereiden niet altijd vlotten? Leuk Mens Kee van Keetenstijd verklapt hier haar geheim voor het perfecte eitje!

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle.