Een creatief koffie’tje

Of een theetje

in een inspirerend tentje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg. Waarom? Je drinkt je koffie (of ander drankje) in een inspirerende omgeving. Alles is gemaakt door afgestudeerden van de Design Academy én alles is te koop. Niet alleen de meubels en decoratie, maar ontwerpers gebruiken het café regelmatig als tentoonstellingsruimte.

Het is de perfecte plek voor mensen die inspiratie zoeken of willen delen en het is opgezet op een bijzondere manier: door crowdfunding is het cafétje tot stand gekomen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tekeningen voor nop

Wil je je interieur een vintage touch geven? Zoek je een mooie illustratie voor een geboortekaartje? Of wil je gewoon uren snuffelen is stemmige plaatjes?

Kamperen in luxe

Kamperen. Leuk hoor, allemaal. Maar zeg nou zelf: zou het ook niet zálig zijn als je gewoon kunt staan in je tent. Niet met je pleerol over de camping hoeft. En zonder koude voeten in slaap kunt vallen?

Het leven van Sunny

Waar haalt Sunny Bergman haar inspiratie vandaan en wat wil deze getalenteerde documentairemaakster en schrijfster bereiken? Daar hebben wij het antwoord op!

StoryTiles

StoryTiles zijn miniatuur verhalen gemaakt op Hollandse Witjes (een hele simpele, witte vierkante tegel).