Een creatief koffie’tje

Of een theetje

in een inspirerend tentje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg. Waarom? Je drinkt je koffie (of ander drankje) in een inspirerende omgeving. Alles is gemaakt door afgestudeerden van de Design Academy én alles is te koop. Niet alleen de meubels en decoratie, maar ontwerpers gebruiken het café regelmatig als tentoonstellingsruimte.

Het is de perfecte plek voor mensen die inspiratie zoeken of willen delen en het is opgezet op een bijzondere manier: door crowdfunding is het cafétje tot stand gekomen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zondagochtendmuziek voor na het stappen

Muziek op de vroege zondagochtend. Om bij te komen van die knisperende, nachtelijke buzz. Dit is wat Jojanneke graag opzet als het feestje voorbij is.

Een heerlijk biertje

Hayo heeft veel plekjes waar hij graag naartoe gaat. Van restaurantjes tot kroegjes. Maar waar ga je dan het liefst heen? Hayo vindt het leuk om zich te laten verrassen door niet alledaags eten met een lekker biertje erbij!

Slapen in een bunker

Toe aan een nachtje goed bijtanken? Logeer dan eens een nachtje in een bunker.

Rozentuin

Rozen zijn niet alleen mooi op een vaas, maar wist je dat ze ook erg lekker smaken? In de Rozentuin leer je er alles over.