Verstuur je eigen STANG

Een lief berichtje

of iets grappigs

Af en toe moet je mensen gewoon een saai berichtje sturen. Je moet iemand ergens aan helpen herinneren, hebt een vraag of ander dagelijks dingetje. Wat nou als je deze berichtjes om kan toveren tot hele toffe, grappige berichten? Dat maakt de dag weer nét iets leuker.

Stang is een grafisch ontwerpbureau die hier een leuke website voor heeft opgezet. Typ een berichtje in en de woorden veranderen vanzelf in plaatjes. Ook leuk als je gewoon zomaar een lief berichtje naar iemand wil sturen en het net iets specialer wil maken!

Maak hier je eigen stang.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Doe ’s leuk met kruidnoten

Pepernoten zijn geen kruidnoten en kruidnoten zijn geen pepernoten. Het zit hem in de naam. In pepernoten zit peper en in kruidnoten zit een combinatie van toffe kruiden. Daarom is het ook zo leuk om deze Hollandsche kruidige doch zoete lekkernij te gebruiken in werelds lekkerste gerechten; cheesecake en pasta!

Pinguin Radio

Ben je dat geouwehoer op die commerciële radiozenders een beetje beu, maar vind je de nummers op Skyradio te gezapig?

Films om van te smullen

Naast het klaarmaken van heerlijke dingen voor haar blog Keetenstijd, is Leuk Mens Kee ook dagelijks bezig met de allerleukste films en televisieseries.

De ultieme ontspandag

Als haar winkeltje Hear Hear dicht is en Rena heeft even een dagje he-le-maal niets, dan weet ze het goed gemaakt. Luieren met die handel!