DIY tip: iets tofs organiseren

De tips en tricks

voor het opzetten van een evenement

Joep Verbunt is een creatieve ondernemer die wel weet hoe je een goed feestje organiseert. Zijn concepten zijn origineel en tof, maar hoe doet hij het toch allemaal?

“Ik geloof er in dat creativiteit meer creativiteit aanspoort. Ik word nu al benaderd door mensen die gesteund worden door de populariteit van dit initiatief. Ze denken: als hier vraag naar is dan is er naar mijn concept misschien ook wel vraag. Vaak is het probleem dat hoe creatiever het idee hoe moeilijker de uitvoering is. In mijn geval kwam ik voor het probleem te staan, hoe kan ik 10 dagen lang, iedere 24 uur, 21.000 liter schoon water in, uit en weer in de bubbelbaden krijgen. Dit water moest dan ook nog binnen 12 uur van 10 naar 40 graden verwarmd worden. Belangrijk is dat je standvastig blijft en niet luistert naar nee-knikkers want die zijn er altijd. In mijn specifieke geval ook dat je 10 dagen zonder slaap kan functioneren, haha.”Bekijk alle tips van Joep

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ondernemen doe je zo

Een bedrijf beginnen is net zo makkelijk als het in elkaar zetten van de gemiddelde Billykast van IKEA. Je kan dan wel alle benodigdheden hebben, maar soms moet je creatief zijn om het voor elkaar te krijgen. Vertel eens Caroline, wat was jouw geheim?

Liedjes schrijven

Wat zijn de fijnste plekken om te schrijven en wat zijn de ingrediënten die je nodig hebt voor het schrijven? “Ik heb sommige teksten geschreven in Hutspot omdat het een van de weinige cafés is waar ik het gevoel heb dat diegene die daar koffie serveert het géén probleem vindt dat je daar met je computer gaat zitten.

Kruip de tv in

Als je je aanmeldt op deze toffe website hoef je nooit meer zelf op zoek te gaan naar een leuk programma om bij te wonen, publiek-gezocht houdt je dan vanzelf op de hoogte van de leukste en nieuwste televisieprogramma’s.

Kino Klandestino

Kino Klandestino is een gloednieuw, strikt geheim filmevenement in Groningen.