DIY tip: iets tofs organiseren

De tips en tricks

voor het opzetten van een evenement

Joep Verbunt is een creatieve ondernemer die wel weet hoe je een goed feestje organiseert. Zijn concepten zijn origineel en tof, maar hoe doet hij het toch allemaal?

“Ik geloof er in dat creativiteit meer creativiteit aanspoort. Ik word nu al benaderd door mensen die gesteund worden door de populariteit van dit initiatief. Ze denken: als hier vraag naar is dan is er naar mijn concept misschien ook wel vraag. Vaak is het probleem dat hoe creatiever het idee hoe moeilijker de uitvoering is. In mijn geval kwam ik voor het probleem te staan, hoe kan ik 10 dagen lang, iedere 24 uur, 21.000 liter schoon water in, uit en weer in de bubbelbaden krijgen. Dit water moest dan ook nog binnen 12 uur van 10 naar 40 graden verwarmd worden. Belangrijk is dat je standvastig blijft en niet luistert naar nee-knikkers want die zijn er altijd. In mijn specifieke geval ook dat je 10 dagen zonder slaap kan functioneren, haha.”Bekijk alle tips van Joep

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

Word een beter mens met Lift.do

Moet je vandaag nog sporten, gezond eten, je ouders bellen en iets liefs kopen voor je verkering, maar ontbreekt het je aan motivatie? Dan is Lift.do iets voor jou. Er is een website én een app van. App-fanaat Milan van den Bovenkamp gebruikt de laatste.

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.

Zelf maken: chocoballonnen

Ben jij niet de allerbeste chefkok te wereld maar wil je toch shinen met een classy toetje? Maak dan super eenvoudige maar mega feestelijke chocoladebakjes. Het enige wat je nodig hebt, is pure chocolade, een pan, een koelkast en… ballonnen.