DIY tip: iets tofs organiseren

De tips en tricks

voor het opzetten van een evenement

Joep Verbunt is een creatieve ondernemer die wel weet hoe je een goed feestje organiseert. Zijn concepten zijn origineel en tof, maar hoe doet hij het toch allemaal?

“Ik geloof er in dat creativiteit meer creativiteit aanspoort. Ik word nu al benaderd door mensen die gesteund worden door de populariteit van dit initiatief. Ze denken: als hier vraag naar is dan is er naar mijn concept misschien ook wel vraag. Vaak is het probleem dat hoe creatiever het idee hoe moeilijker de uitvoering is. In mijn geval kwam ik voor het probleem te staan, hoe kan ik 10 dagen lang, iedere 24 uur, 21.000 liter schoon water in, uit en weer in de bubbelbaden krijgen. Dit water moest dan ook nog binnen 12 uur van 10 naar 40 graden verwarmd worden. Belangrijk is dat je standvastig blijft en niet luistert naar nee-knikkers want die zijn er altijd. In mijn specifieke geval ook dat je 10 dagen zonder slaap kan functioneren, haha.”Bekijk alle tips van Joep

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.

Pinterest

Pinterest is hip, geen wonder dat er duizenden leuke DIY's en recepten te vinden zijn. En zodra je eenmaal aan het zoeken bent, blijf je bezig. Benieuwd naar Lisa's favoriete DIY-projecten en pinners?

Amsterdam Anders

Ben je de geijkte plekken in Amsterdam ’n beetje zat en wil je wat anders zien dan de Wallen, Kalverstraat en de Dam? Ga dan ‘ns streetart kijken met een lokale kunstenaar.

Running Dinner Groningen

Eten, wandelen en de stad verkennen. In de mooie stad Groningen kan dat op een leuke manier. Hoe? Dat lees je hier.