De favoriete films en feestjes van Joep

Swingen of film kijken

Welke titels gaan mee in het bubbelbad?

Tijdens de Hot Tub Movie Club van Leuk Mens Joep zijn er altijd vette DJ’s aanwezig en passende films. Een tof evenement dat helemaal klopt. Maar welke muziek hoort Joep nou zelf het liefst? En met welke filmtitel bubbelt hij het liefst?

Tofste DJ’s
“Ik vind DJ’s eigenlijk niet zo belangrijk. Ik heb veel festivals bezocht maar ga nooit voor de line-up. Bekende DJ’s vallen bijna altijd tegen, ik heb liever dat een festival het geld besteedt aan originele aankleding, leuke concepten/acts of een bijzondere locatie dan aan de DJ’s. Op HTMC ben ik dan ook niet voor bekende DJ’s gegaan. Volgens mij ben ik niet de enige, HTMC was namelijk binnen 4 uur uitverkocht terwijl er geen line-up bekend was en de meeste filmtitels nog aangekondigd moesten worden.”

Film met bubbels
“Films zijn in mijn concept echt bijzaak. Mijn lievelingsfilms zie ik liever niet in een bubbelbad. Volgens mij is er niets meer van je over als je 3 uur naar The Wolf of Wallstreet kijkt in een bubbelbad. De films die we hebben vertoond zijn het met name bekende komedies die iedereen al kent: films die je niet hoeft te volgen en toch vermakelijk zijn als je er af en toe wat van meekrijgt. Zoals Superbad, The Hangover of TED.”Bekijk alle tips van Joep

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cinema Culinair

Er wordt in films vaak zo smakelijk gegeten en gretig gedronken dat je er honger van krijgt. Gelukkig is er nu Cinema Culinair en hoef je je tijdens smakelijke scènes niet langer te troosten met een bak chips en een fles cola.

Kubb

Misschien heb je ze al eens in het park gespot: mensen die met een houten stok een rijtje blokjes proberen om te gooien.

De perfecte plek voor online muziek

Niels is zeker 23 uur per dag online, en grasduint in die uren graag door online gigant Spotify. De opbrengst van zijn zoektochten naar toffe nieuwe muzikanten en gave nieuwe platen deelt hij op Perfects, de website die hij samen met Wilbert Leering, Norbert Pek, Luuk Kloosterboer lanceerde.

Wonen in de jaren '50

Doen: een kijkje nemen in de jaren ’50 Van Eesteren Museumwoning in Amsterdam Nieuw-West.