De favoriete films en feestjes van Joep

Swingen of film kijken

Welke titels gaan mee in het bubbelbad?

Tijdens de Hot Tub Movie Club van Leuk Mens Joep zijn er altijd vette DJ’s aanwezig en passende films. Een tof evenement dat helemaal klopt. Maar welke muziek hoort Joep nou zelf het liefst? En met welke filmtitel bubbelt hij het liefst?

Tofste DJ’s
“Ik vind DJ’s eigenlijk niet zo belangrijk. Ik heb veel festivals bezocht maar ga nooit voor de line-up. Bekende DJ’s vallen bijna altijd tegen, ik heb liever dat een festival het geld besteedt aan originele aankleding, leuke concepten/acts of een bijzondere locatie dan aan de DJ’s. Op HTMC ben ik dan ook niet voor bekende DJ’s gegaan. Volgens mij ben ik niet de enige, HTMC was namelijk binnen 4 uur uitverkocht terwijl er geen line-up bekend was en de meeste filmtitels nog aangekondigd moesten worden.”

Film met bubbels
“Films zijn in mijn concept echt bijzaak. Mijn lievelingsfilms zie ik liever niet in een bubbelbad. Volgens mij is er niets meer van je over als je 3 uur naar The Wolf of Wallstreet kijkt in een bubbelbad. De films die we hebben vertoond zijn het met name bekende komedies die iedereen al kent: films die je niet hoeft te volgen en toch vermakelijk zijn als je er af en toe wat van meekrijgt. Zoals Superbad, The Hangover of TED.”Bekijk alle tips van Joep

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tips van een smartlapkenner

Onze muzikale Leuke Mensen zaten nét niet helemaal lekker in de smartlap. Da’s jammer, want we hadden graag van ze gehoord wat het levenslied voor ze betekent.

Modern Comtemporary Museum

Het MOCO museum opende in april 2016 zijn deuren voor het publiek. MOCO zorgt ervoor dat moderne en eigentijdse kunst nu door iedereen gezien kan worden. Zo vind je er bijvoorbeeld ook street art. 

Rondleiding bij Tuschinski

Ooit afgevraagd wat het verhaal achter die mooie plafondschildering in Tuschinski is? En hoe het er vroeger in deze bioscoop aan toe ging? Doe eens een audiotour!

Festivalvoer

Het festival-eten zit de afgelopen jaren ontzettend in de lift: een dieet van bier en frieten hoeft al lang niet meer. Maar... een kleine duit muntjes kost het wel. Daarom heeft Sandra van Leuke Recepten speciaal voor Leukedingendoen een lekker en eenvoudig recept bedacht. Snel, lekker en zo klaar uit je koffer.