Je nieuwe Lievelingscamping

Anders dan anders

in Vuren

Een camping als de Lievelinge in Vuren vind je nergens anders in Nederland. Een groene oase met een verrukkelijk zwemmeer, royale kampeerplaatsen, inspirerende, ongewone en kunstzinnige verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een kinderboerderij en een uitstekend restaurantje met een zonneterras. Het paradijsje is geschapen door een groep Utrechtse creatieve ondernemers met een droom: een eigenzinnige vrijplaats en een supergezellige familiecamping in één, waar je zowel met als zonder kinderen een wonderbaarlijke tijd hebt. Hoe wil je het hebben? Zelf met je tentje komen of liever in een luxe ingerichte Roma-caravan of Amerikaanse schoolbus slapen? Wij weten alvast waar we de komende zomers een plekje reserveren!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefs uit Utrecht

Dat Utrecht romantisch is komt misschien wel door de gracht die door de binnenstad heen kronkelt. Maar er is meer aan romantiek te vinden dan alleen de grachten... 

Werelds waterbed

Voor het mooiste ‘waterbed’ ter wereld reizen we af naar Bali, naar de villa Udang House op het luxueuze resort Bambu Indah.

Dromen van de brandweer

Droom je ’s nachts van een carrière als brandweerman? Of ben je een stiekeme ballerina of astronaut? 

Adopteer een kip

Met Pasen worden er een heleboel eieren gegeten. Chocolade eitjes, gekleurde eitjes en gewone eitjes.