Eindhoven - maar dan anders

Urban Exploring Tours

Eindhoven underground

Eindhoven heeft haar bewoners en bezoekers enorm veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, design, historie en innovatie. Met de Urban Exploring Tours ontdek je in kleine groepen, op de fiets, de geheimen van Eindhoven. Hierbij kom je langs underground scenes en unieke plekken. Je kunt kiezen uit de ‘basic’ tour of de ‘art’ tour, maar inspirerende ontmoetingen, bijzondere locaties en mooie verhalen staan altijd op het menu.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in de kamer van van Gogh

Hoe cool is dit? We kennen allemaal de slaapkamer wel, die door van Gogh geschilderd is. De felle kleuren, de scheve schilderijtjes en het rare perspectief. In Chicago kun je nu via Airbnb voor een prikkie ($10!) slapen in de perfect nagemaakte kamer.

De leukste Nederlandse podia volgens Yzabel

Als zangeres heeft Yzabel op aardig wat podia gestaan. Maar wat zijn haar lievelingspodia? En wat vindt ze leuker: in het klein spelen of in het groot? 

Altijd 10 dingen tegelijk doen

Die Julien Rademaker, een creatieve alleskunner in hart en nieren. Maar hoe doet-ie dat toch? Lieve Julien, deel ons alsjeblieft je geheim, wij willen dat ook!

Muzikale ontdekkingstocht

Onder het motto 'niet lullen maar luisteren' presenteert Vincent Reinders de beste muzieksites.