Eindhoven - maar dan anders

Urban Exploring Tours

Eindhoven underground

Eindhoven heeft haar bewoners en bezoekers enorm veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, design, historie en innovatie. Met de Urban Exploring Tours ontdek je in kleine groepen, op de fiets, de geheimen van Eindhoven. Hierbij kom je langs underground scenes en unieke plekken. Je kunt kiezen uit de ‘basic’ tour of de ‘art’ tour, maar inspirerende ontmoetingen, bijzondere locaties en mooie verhalen staan altijd op het menu.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Waar vind je een leuke lover?

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

Inspirerende plekken voor een schrijver

Wij vermoeden dat iemand die schrijft veel inspiratie nodig heeft. Waar stilt schrijver en cultureel multitalent Maurice zijn honger naar moois? Overal eigenlijk wel, zo laat hij weten. Voor Leukedingendoen noemt hij toch een paar speciale plekken.

Beste bandjesscene van Europa

Een ding is duidelijk: Niels is helemaal lyrisch van de Britse muziekscene. En een beetje concurrentie, daar is hij ook niet vies van. Benieuwd naar zijn persoonlijke winnaars?

Geheime bioscoop

Opgedoekt is zeer geschikt voor iedereen die houdt van verrassingen. Want bij deze zwerfbioscoop heb je van tevoren géén idee welke film je gaat zien. Zelfs de plek is tot op de dag van de vertoning hartstikke geheim. Spannend!