Eindhoven - maar dan anders

Urban Exploring Tours

Eindhoven underground

Eindhoven heeft haar bewoners en bezoekers enorm veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, design, historie en innovatie. Met de Urban Exploring Tours ontdek je in kleine groepen, op de fiets, de geheimen van Eindhoven. Hierbij kom je langs underground scenes en unieke plekken. Je kunt kiezen uit de ‘basic’ tour of de ‘art’ tour, maar inspirerende ontmoetingen, bijzondere locaties en mooie verhalen staan altijd op het menu.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Duurzaam hotel in Amsterdam

Als jij denkt dat je geitenwollensokken moet dragen om duurzaam te zijn, dan heb je ’t mooi mis. Want hotel Ecomama in Amsterdam is namelijk hartstikke duurzaam én hip tegelijk.

Verborgen tuin in Utrecht

Oh, die rust! En dat middenin de Utrechtse binnenstad. Eigenlijk moeten we je deze tip niet geven, want dat deze tuin zo verborgen is, is juist ook weer haar charme. Maar vooruit, omdat jij het bent. 

De beste Hiphop websites

Farid helpt Nederlands Hiphoptalent met hun carrière. Maar ook iemand als hij kan niet zonder de juiste bronnen. Ontdek wat zijn favoriete websites zijn.

Vier de liefde in Barcelona

Barcelona is met alle lekkere hapjes, prachtige parken en zonne-uren bij uitstek de plek om de liefde te vieren. Trudy vertelt je waar je wezen moet.