Chocola maken met liefde

Een beetje leren

En veel proeven

Bij ChocoBreak in Nijmegen wordt de lekkerste én misschien wel meest eerlijke chocola gemaakt van ons landje. Achter dit knusse winkeltje zit een werkplaats waar een echte vakman chocola maakt. Hier kun je niet alleen de schattigste chocolaatjes vinden, maar óók een exclusief kijkje achter de schermen krijgen.

Tijdens een workshop demonstreert de chocolatier je met veel enthousiasme hoe zijn chocola wordt gemaakt. Aan de hand van een filmpje krijg je zelfs te zien waar de chocola vandaan komt. En alles gaat duurzaam en eerlijk: van het sorteren van de cacaobonen tot aan de schipping naar Europa. Heb je vragen over chocola? De chocolatier kan bíjna alle vragen beantwoorden. Na de demonstratie mag je zelf aan de slag en krijg je je persoonlijke chocolaatjes mee naar huis. Smullen maar!

Je kan workshops volgen vanaf 8 personen en in het weekend kan je zelfs een privélesje krijgen. Vind je Nijmegen wat te ver, dan kun je de chocolatier ook thuis uitnodigen voor een workshop. Het is ook al heel leuk om gewoon even een kijkje te nemen in het winkeltje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Week van de liefde

Wij roepen de week uit tot ‘De week van de liefde’ met op 14 februari Valentijnsdag. Neem dus snel even een kijkje in de (Liefdes) agenda.
De redactie van Leukedingendoen heeft de meest romantische culturele, familie, actieve, culinaire, romantische en thuis dingen even voor je op een rijtje gezet.

Culinair snacken

Benieuwd naar de ultieme favorieten van Marjan? 'Gewoon', friet en pizza.

Join De Klub

In de Utrechtse Vechtclub XL huizen heel veel creatieve geesten.

Slapen in een vuurtoren

Met een uitzicht op 24 meter hoogte genieten in de voormalige vuurtoren van Harlingen. Je kunt er tegenwoordig overnachten.