Slapen in een kasteeltoren

Met jouw prins(es)

Het lijkt wel een sprookje

In het Gelderse ’s Heerenberg staat een oud kasteel: Huis Bergh. De twee voormalige verdedigingstorens van het kasteel zijn tegenwoordig ingericht als luxueuze suites. Perfecte locatie voor een romantisch weekendje met jouw prins of prinses op het witte paard, dus. Proef de sfeer van de middeleeuwen terwijl je geniet van alle moderne gemakken zoals gratis wifi en een Nespresso-apparaat. Met uitzicht op het golvende landschap van het Montferland: ideaal voor lange wandeltochten met je lief.

Oh, en als je nou een hele lange vlecht hebt: doe als Rapunzel en gooi je haar uit het raam, helemaal tot aan beneden.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Favoriete vakanties

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

De favoriete films en feestjes van Joep

Tijdens de Hot Tub Movie Club van Leuk Mens Joep zijn er altijd vette DJ’s aanwezig en passende films.

Discotaxi

Weer of geen weer: stap in de discotaxi van Maroni Sonelli en je komt geheid stuiterend aan op je bestemming. En met de glimlach tijdens het uitstappen komt het ook helemaal goed.