Slapen in een kasteeltoren

Met jouw prins(es)

Het lijkt wel een sprookje

In het Gelderse ’s Heerenberg staat een oud kasteel: Huis Bergh. De twee voormalige verdedigingstorens van het kasteel zijn tegenwoordig ingericht als luxueuze suites. Perfecte locatie voor een romantisch weekendje met jouw prins of prinses op het witte paard, dus. Proef de sfeer van de middeleeuwen terwijl je geniet van alle moderne gemakken zoals gratis wifi en een Nespresso-apparaat. Met uitzicht op het golvende landschap van het Montferland: ideaal voor lange wandeltochten met je lief.

Oh, en als je nou een hele lange vlecht hebt: doe als Rapunzel en gooi je haar uit het raam, helemaal tot aan beneden.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat! 

Blotenvoetenpaden

Blootsvoets, barrevoets, ongeschoeid. Allemaal woorden die hetzelfde zeggen; zonder schoenen wandelen. Verschillende ondergronden in de natuur zorgen voor een unieke belevenis.

Fiets door de savanne van de Veluwe

Een rondje fietsen samen met je geliefde. Dat kan in de zomer, maar ook in de winter! Extra romantisch doe je dat in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wie weet spotten jullie tijdens het ommetje fietsen zelfs edelherten, wilde zwijnen, dassen, vossen, en/of mouflons! Dat maakt je date nog nét een stukje spannender.

Virtuele scharrel

Ben je single en word je een beetje moe van die meewarige blikken als mensen je – het liefst op een feestje – vragen naar je liefdesleven?