Scheersalon Barber

Baardaap & Snorremans

Haarscherpe kapsels

Bij een barbier denken wij aan de bloeddorstige Sweeny Todd uit de gelijknamige film met Johnny Depp. In het gloednieuwe Amsterdamse Barber hoef je gelukkig niet bang te zijn om onthoofd te worden na afloop van je scheerbeurt. Bij deze barbier krijgt je gezichtsbeharing niets dan liefde. Of je nu maar tien minuten hebt en alleen voor een snelle bijscheersessie gaat, of je gaat all the way met een complete shave: Barber geeft je altijd een haarscherpe behandeling. Kies bijvoorbeeld de luxe Hemingwaybehandeling, waarbij je een gezichtsreiniging, scrub, shave, masker en een gezichtsmassage krijgt. Ja, ook mannen genieten hiervan! Al was het maar omdat je tijdens het bezoek je keel kunt smeren met een bak koffie, een fles bier of goed glas whiskey. Don Draper zag dat het goed was.

Contactgegevens

Barber Amsterdam
Binnen Oranjestraat 24
T: (020) 3373755
info@barber.nl 

Website

www.barber.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ultieme audio set-up

Als echte muziekliefhebber is het natuurlijk belangrijk om jouw absolute favoriete nummers over een stel fatsoenlijke speakers te laten denderen. Wat je dan nodig hebt? Dat weet Vincent wel.

De perfecte plek

Voor haar blog droombaan.net reist Leuk mens Linda Roos stad en land af om interviews af te nemen. Je kunt haar dus wel vragen waar je het best kunt wezen voor een goed gesprek. Ze gaf ons haar tips in Amsterdam.

Het fijne aan thuiskomen

Nathalie is gek op reizen en heeft voor haar blog al heel wat landen aangedaan om de Leukste hotspots te verzamelen. Maar als ze dan eenmaal naar huis moet, is dat ook allemaal geen ramp. Thuis is ook een lekker plekkie! Hoe kom jij het liefste thuis, Nathalie?

Wonen als Frodo

Altijd al als eens Frodo willen overnachten? In Castricum kan dat gewoon. Je vind er namelijk slaapplekken geïnspireerd op de wereldberoemde meesterwerken van Tolkien.