Scheersalon Barber

Baardaap & Snorremans

Haarscherpe kapsels

Bij een barbier denken wij aan de bloeddorstige Sweeny Todd uit de gelijknamige film met Johnny Depp. In het gloednieuwe Amsterdamse Barber hoef je gelukkig niet bang te zijn om onthoofd te worden na afloop van je scheerbeurt. Bij deze barbier krijgt je gezichtsbeharing niets dan liefde. Of je nu maar tien minuten hebt en alleen voor een snelle bijscheersessie gaat, of je gaat all the way met een complete shave: Barber geeft je altijd een haarscherpe behandeling. Kies bijvoorbeeld de luxe Hemingwaybehandeling, waarbij je een gezichtsreiniging, scrub, shave, masker en een gezichtsmassage krijgt. Ja, ook mannen genieten hiervan! Al was het maar omdat je tijdens het bezoek je keel kunt smeren met een bak koffie, een fles bier of goed glas whiskey. Don Draper zag dat het goed was.

Contactgegevens

Barber Amsterdam
Binnen Oranjestraat 24
T: (020) 3373755
info@barber.nl 

Website

www.barber.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Zo word je (g)een succesvol schrijver

Denk je nu onderhand wel bekend te zijn met tips over het schrijverschap? Dan heb je deze tip van Oscar nog niet gelezen: hij hanteert een wel heel bijzonder, enigszins zweverig motto waarmee het schrijven haast niet kan mislukken.

Nederlands Leder en Schoenen Museum

Mensen met een schoenenfetisj opgelet: in Waalwijk staat een museum tjokvol mooie muiltjes en meerstunning schoeisel.