Scheersalon Barber

Baardaap & Snorremans

Haarscherpe kapsels

Bij een barbier denken wij aan de bloeddorstige Sweeny Todd uit de gelijknamige film met Johnny Depp. In het gloednieuwe Amsterdamse Barber hoef je gelukkig niet bang te zijn om onthoofd te worden na afloop van je scheerbeurt. Bij deze barbier krijgt je gezichtsbeharing niets dan liefde. Of je nu maar tien minuten hebt en alleen voor een snelle bijscheersessie gaat, of je gaat all the way met een complete shave: Barber geeft je altijd een haarscherpe behandeling. Kies bijvoorbeeld de luxe Hemingwaybehandeling, waarbij je een gezichtsreiniging, scrub, shave, masker en een gezichtsmassage krijgt. Ja, ook mannen genieten hiervan! Al was het maar omdat je tijdens het bezoek je keel kunt smeren met een bak koffie, een fles bier of goed glas whiskey. Don Draper zag dat het goed was.

Contactgegevens

Barber Amsterdam
Binnen Oranjestraat 24
T: (020) 3373755
info@barber.nl 

Website

www.barber.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Audiotour door Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord wordt vaak afgeschilderd als de ghetto van onze hoofdstad. Behoorlijk onterecht, als je het de in Amsterdam-Noord gesitueerde redactie van Leukedingendoen vraagt.

Hotspots met een goed doel

Als wereldverbeteraar helpt Leuk Mens Judith de mensheid graag een handje met haar eigen GEEF Café. Maar daar blijft het niet bij!

Slapen in de cel

Slapen in deze voormalige gevangenis is zeker geen straf.

Schrijvers die je moet lezen

Altijd al willen weten welke schrijvers écht de moeite waard zijn? Oscar vertelt het je.