Scheersalon Barber

Baardaap & Snorremans

Haarscherpe kapsels

Bij een barbier denken wij aan de bloeddorstige Sweeny Todd uit de gelijknamige film met Johnny Depp. In het gloednieuwe Amsterdamse Barber hoef je gelukkig niet bang te zijn om onthoofd te worden na afloop van je scheerbeurt. Bij deze barbier krijgt je gezichtsbeharing niets dan liefde. Of je nu maar tien minuten hebt en alleen voor een snelle bijscheersessie gaat, of je gaat all the way met een complete shave: Barber geeft je altijd een haarscherpe behandeling. Kies bijvoorbeeld de luxe Hemingwaybehandeling, waarbij je een gezichtsreiniging, scrub, shave, masker en een gezichtsmassage krijgt. Ja, ook mannen genieten hiervan! Al was het maar omdat je tijdens het bezoek je keel kunt smeren met een bak koffie, een fles bier of goed glas whiskey. Don Draper zag dat het goed was.

Contactgegevens

Barber Amsterdam
Binnen Oranjestraat 24
T: (020) 3373755
info@barber.nl 

Website

www.barber.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een creatief koffie’tje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg.

De leukste plekjes in Amsterdam

Bettina is bedenker van CITYMOM.nl, een hotspot & lifestyle website voor (bijna) moeders in de stad. Speciaal voor jou heeft Bettina een lijstje met hippe én kindvriendelijke restaurants gemaakt waar je altijd terecht kan.

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

Jouw Wereld, Mijn Wereld in Museon

Niet alle musea zijn geschikt voor kinderen. In het Museon in Den Haag