Hamburgers & wijn

Bij Firma Pickles in Utrecht

Ideale combi

Dat hamburgers ook heus heel verantwoord, lekker én culinair kunnen zijn, bewijzen ze bij Firma Pickles in Utrecht. Hier hap je namelijk in de lekkerste burgers van de stad met een fris of fruitig wijntje on the side. Aan de bar, aan de tafeltjes, buiten óf thuis want je kunt ook afhalen. Maar dan mis je wel de industriële vibe van het restaurant.

Alle hamburgers op de kaart zijn biologisch, de dunne patatjes worden dagelijks zelf gesneden en de augurkjes zijn ook van eigen makelij. Kortom: de mensen van Firma Pickles steken een hele bult liefde in hun burgers. En dat proef je wel hoor. Ook aan vegetariërs of visliefhebbers is gedacht; er staan twee vegaburgers én een gambaburger op het menu. Tanden erin en smullen!

Firma Pickles Burgers & Wines
Drieharingstraat 1-3
Utrecht
www.firmapickles.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amongst Friends

Met je maten naar de bios is gewoon hartstikke Leuk. Helemaal als de film een verrassing is en je met nog heel veel meer filmfreaks in het pluche zit.

Villa Augustus

Voor een romantische rendez-vous ben je bij Villa Augustus in Dordrecht op het juiste adres. Hier heb je namelijk alles voor een gezellige date binnen handbereik.

Blijven plakken bij STROOP

Bij STROOP in Rotterdam hebben ze het spreekwoord ‘Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn’ goed in hun oren geknoopt.

Maak een feest van je lunch

Nederlanders zijn echte broodeters. Maar verveel jij je elke middag helemaal kapot als je je boterhamzakje of lunchbox openmaakt? Ha, dat hoeft dus niet.