Hamburgers & wijn

Bij Firma Pickles in Utrecht

Ideale combi

Dat hamburgers ook heus heel verantwoord, lekker én culinair kunnen zijn, bewijzen ze bij Firma Pickles in Utrecht. Hier hap je namelijk in de lekkerste burgers van de stad met een fris of fruitig wijntje on the side. Aan de bar, aan de tafeltjes, buiten óf thuis want je kunt ook afhalen. Maar dan mis je wel de industriële vibe van het restaurant.

Alle hamburgers op de kaart zijn biologisch, de dunne patatjes worden dagelijks zelf gesneden en de augurkjes zijn ook van eigen makelij. Kortom: de mensen van Firma Pickles steken een hele bult liefde in hun burgers. En dat proef je wel hoor. Ook aan vegetariërs of visliefhebbers is gedacht; er staan twee vegaburgers én een gambaburger op het menu. Tanden erin en smullen!

Firma Pickles Burgers & Wines
Drieharingstraat 1-3
Utrecht
www.firmapickles.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pomms'

Even een patatje halen? Hup, naar Pomms’ op de Rotterdamse Coolsingel! Hier eet je namelijk biologische patat, kroketjes en bitterballen. Vet lekker en verantwoord!

Pasta in je kerstboom

Hoewel je Cake Boss-achtige taarttaferelen ook best knutselen mag noemen, houdt Loes het liever bij de droge ingrediënten. Daar kun je namelijk ook iets heel moois van maken. Koken kan altijd achteraf nog…

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.

De Leukste dag van Nathalie

Een vraag die we onze Leuke mensen graag stellen: wat doe jij als je alle tijd en geld van de wereld zou hebben? Nathalie zou het wel weten. Haar favoriete continent is Afrika, dus natuurlijk brengt ze daar een bezoekje, maar de hotspots in New York slaat ze op zo’n perfecte dag zeker niet over.