Hamburgers & wijn

Bij Firma Pickles in Utrecht

Ideale combi

Dat hamburgers ook heus heel verantwoord, lekker én culinair kunnen zijn, bewijzen ze bij Firma Pickles in Utrecht. Hier hap je namelijk in de lekkerste burgers van de stad met een fris of fruitig wijntje on the side. Aan de bar, aan de tafeltjes, buiten óf thuis want je kunt ook afhalen. Maar dan mis je wel de industriële vibe van het restaurant.

Alle hamburgers op de kaart zijn biologisch, de dunne patatjes worden dagelijks zelf gesneden en de augurkjes zijn ook van eigen makelij. Kortom: de mensen van Firma Pickles steken een hele bult liefde in hun burgers. En dat proef je wel hoor. Ook aan vegetariërs of visliefhebbers is gedacht; er staan twee vegaburgers én een gambaburger op het menu. Tanden erin en smullen!

Firma Pickles Burgers & Wines
Drieharingstraat 1-3
Utrecht
www.firmapickles.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amongst Friends

Met je maten naar de bios is gewoon hartstikke Leuk. Helemaal als de film een verrassing is en je met nog heel veel meer filmfreaks in het pluche zit.

HOOI

Koffie, thee, sap, ontbijt, lunch en tussendoor: HOOI kan eigenlijk altijd. En alles is even lekker en verantwoord, want HOOI haalt haar lekkers gewoon uit de regio. En de taarten bakken ze zelf.

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.

Was het altijd maar Urlaub

“Urlaub is een plek waar alles kan en mag”, staat op hun website. Sorry hoor, maar als je dat zegt is de Leukedingendoen-redactie meteen overtuigd.