Hamburgers & wijn

Bij Firma Pickles in Utrecht

Ideale combi

Dat hamburgers ook heus heel verantwoord, lekker én culinair kunnen zijn, bewijzen ze bij Firma Pickles in Utrecht. Hier hap je namelijk in de lekkerste burgers van de stad met een fris of fruitig wijntje on the side. Aan de bar, aan de tafeltjes, buiten óf thuis want je kunt ook afhalen. Maar dan mis je wel de industriële vibe van het restaurant.

Alle hamburgers op de kaart zijn biologisch, de dunne patatjes worden dagelijks zelf gesneden en de augurkjes zijn ook van eigen makelij. Kortom: de mensen van Firma Pickles steken een hele bult liefde in hun burgers. En dat proef je wel hoor. Ook aan vegetariërs of visliefhebbers is gedacht; er staan twee vegaburgers én een gambaburger op het menu. Tanden erin en smullen!

Firma Pickles Burgers & Wines
Drieharingstraat 1-3
Utrecht
www.firmapickles.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het beste pitstop adres voor fietsers

Fietsen maakt dorstig. En hongerig. Maar je wordt als zwetend, ingevet, lycra dragend tomaathoofd niet overal met open armen ontvangen. Vincent vertelt waar je altijd welkom bent om even bij te tanken.

Panorama Rail Restaurant

Mocht je denken dat je in de trein alleen stroopwafels kunt eten, dan heb je het mis. Vanaf 21 augustus kun je nu elke zaterdagavond een rondje Randstad (vanaf Amsterdam CS) maken terwijl je geniet van viergangendiner. Sterrenchef Edwin Soumang van One uit Roermond stelt de menu's samen, die in de keuken aan boord van de trein worden bereid.

De leukste cafes aan de haven

Daar in dat kleine café aan de haven, daar zijn de mensen gelijk en tevree. Daar telt je geld, of wie je bent, niet meer mee

Een duurzaam leven

Met een voorliefde voor vintage meubels laat Julien zien dat hij niet bang is voor hergebruik. Dat is niet alleen duurzaam, maar nog veel meer. Tijd om je leven te beteren? Julien laat je zien hoe: