Sorry, doe 't zelf!

Dit zijn The Sorry Girls

En hun egeltje Harley

Ken je het YouTube-kanaal van Becky en Kelsey, a.k.a. ‘The Sorry Girls’? Hier geven de twee Canadese dames in mooi vormgegeven video’s de leukste DIY-tips.

Je kunt het zo gek niet bedenken of de twee hebben er een filmpje over. Van zelf kostuums maken tot gelukskoekjes bakken. Of van een watermeloensaptap tot coole ideeën voor feestthema’s. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, hebben ze ook nog eens huisdier Harley: een superschattig egeltje die af en toe de show steelt. Hoezo ‘sorry’, girls?!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sociale machine

We moeten niet zo individualistisch doen, want samen is ’t veel leuker! Samen kletsen, samen werken, samen borduren. 

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!

De culinaire vader

Jouw vader kan het lekkerste koken van iedereen! Oké, je moeder kan het natuurlijk ook heel goed, maar als papa kookt, dan komt er een feestmaal op tafel.

De baai van Somme

In de baai van Somme is echt voor ieder wat wils, van wadlopen tot vogelskijken en van zeehonden knuffelen tot mosselen eten