Op fietsvakantie

Waar slaap je dan?

In een trekkershut!

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen. Dus geen tent, geen slaapzak, geen pannen. Maarja, slapen op de grond in de open lucht is ook weer zowat. Daarom zijn er Trekkershutten, hutjes die je ‘on the way’ tegenkomt en voor een nachtje kunt boeken. In een Trekkershut vind je alles wat je nodig hebt om weer even bij te tanken: van bed tot toilet. En het mooie is: er zijn ook duurzame exemplaren.

De Trek-in is zo’n duurzame trekkershut gemaakt van sloopmaterialen. In de Trek-in slaap je met 4-6 personen, de Trek-in Junior is voor 2-4 personen. Verder is de luxe kampeerspot uitgerust met een heerlijk bed en een keuken met gasfornuis, stromend water en toilet. Kun je de volgende dat weer vol energie op je fietsje stappen!

Kijk hier waar je de Trek-in kunt vinden.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen In het Wijland

Een caravan of camper ís natuurlijk al een mobiele slaapplek. Maar het kan nog mobieler! Hoe? Door de camping zelf te verhuizen.

De inspiratiebron van Jeroen

Jeroen schrijft kinderverhalen maar is blij dat hij zelf al uit de babyfase is. Hoe komt hij aan zijn inspiratie? Blogs volgt hij niet echt.. maar het lukt hem altijd kinderen de mooiste verhalen mee te geven. Het zou je papa maar zijn!

Tina, a.k.a. Swissmiss

Altijd leuk om te weten waar andere mensen hun inspiratie vandaan halen. Milan surft daarvoor naar de andere kant van de oceaan.

Oh, oh een cadeau!?

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren: