Op fietsvakantie

Waar slaap je dan?

In een trekkershut!

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen. Dus geen tent, geen slaapzak, geen pannen. Maarja, slapen op de grond in de open lucht is ook weer zowat. Daarom zijn er Trekkershutten, hutjes die je ‘on the way’ tegenkomt en voor een nachtje kunt boeken. In een Trekkershut vind je alles wat je nodig hebt om weer even bij te tanken: van bed tot toilet. En het mooie is: er zijn ook duurzame exemplaren.

De Trek-in is zo’n duurzame trekkershut gemaakt van sloopmaterialen. In de Trek-in slaap je met 4-6 personen, de Trek-in Junior is voor 2-4 personen. Verder is de luxe kampeerspot uitgerust met een heerlijk bed en een keuken met gasfornuis, stromend water en toilet. Kun je de volgende dat weer vol energie op je fietsje stappen!

Kijk hier waar je de Trek-in kunt vinden.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak een spookrit in Amsterdam

Een engleuke rondleiding die je niet snel vergeet en waarbij je in een lijkwagen door Amsterdam rijdt? Doe de Twilight Tour... 

Swapfiets

De redder in nood als jij met een kapotte fiets zit.

De allermooiste bruidstaarten

Aangezien alles op dè dag voor de rest van je leven in je geheugen gegrift blijft staan, moet je ook over ditstukje glazuurgekmakend suikerwerk goed nadenken...

Workshop relaxt moederen

Het is niet niks, dat moeder zijn. En het is wel: een hoop balletjes tegelijkertijd in de lucht houden.