Op fietsvakantie

Waar slaap je dan?

In een trekkershut!

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen. Dus geen tent, geen slaapzak, geen pannen. Maarja, slapen op de grond in de open lucht is ook weer zowat. Daarom zijn er Trekkershutten, hutjes die je ‘on the way’ tegenkomt en voor een nachtje kunt boeken. In een Trekkershut vind je alles wat je nodig hebt om weer even bij te tanken: van bed tot toilet. En het mooie is: er zijn ook duurzame exemplaren.

De Trek-in is zo’n duurzame trekkershut gemaakt van sloopmaterialen. In de Trek-in slaap je met 4-6 personen, de Trek-in Junior is voor 2-4 personen. Verder is de luxe kampeerspot uitgerust met een heerlijk bed en een keuken met gasfornuis, stromend water en toilet. Kun je de volgende dat weer vol energie op je fietsje stappen!

Kijk hier waar je de Trek-in kunt vinden.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De haven van de toekomst

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. En op een paar havens na ook de grootste haven van de wereld!

TripAdvisor is je beste vriend

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op.

De Wadden: natuurlijke high

Voor een totaal ontspannend uitje moet je op een van de Waddeneilanden zijn. Natasha Bloemhard vertelt je waarom...

Romantische workshops

Samenwerken is de sleutel tot een goeie relatie! Dat klinkt wel heel serieus allemaal, maar het is vooral Leuk.