Op fietsvakantie

Waar slaap je dan?

In een trekkershut!

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen. Dus geen tent, geen slaapzak, geen pannen. Maarja, slapen op de grond in de open lucht is ook weer zowat. Daarom zijn er Trekkershutten, hutjes die je ‘on the way’ tegenkomt en voor een nachtje kunt boeken. In een Trekkershut vind je alles wat je nodig hebt om weer even bij te tanken: van bed tot toilet. En het mooie is: er zijn ook duurzame exemplaren.

De Trek-in is zo’n duurzame trekkershut gemaakt van sloopmaterialen. In de Trek-in slaap je met 4-6 personen, de Trek-in Junior is voor 2-4 personen. Verder is de luxe kampeerspot uitgerust met een heerlijk bed en een keuken met gasfornuis, stromend water en toilet. Kun je de volgende dat weer vol energie op je fietsje stappen!

Kijk hier waar je de Trek-in kunt vinden.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Landgoed Twente Marathon

Zin om voor iets bijzonders te trainen? Loop de Landgoed Twente Marathon. Hier gaat het niet om het winnen, maar om de ervaring tussen start en finish... 

5 spontane dingen om te doen

De een vindt het heel relaxt, de ander krijgt er enorme jeuk van: een lege dag in je agenda. He-le-maal geen afspraken. Wat moet je in vredesnaam gaan doen? Dit dus! Want vervelen is geen optie, je weet zelf. 

Train als een oermens in de stad

Geen zin in muffe sportzalen waarin iedereen ziet dat je geen conditie hebt? Ga dan trainen als een oermens in de stad...

Vlieg met me mee

Een hoverboard is best leuk maar – laten we wel wezen – je rijdt natuurlijk wel gewoon. Het allernieuwste op zweefgebied is toch wel een ArcaBoard.