Join de Klub

Ontbijt, lunch en koffie

Lekker dan!

In de Utrechtse Vechtclub XL huizen heel veel creatieve geesten. Naast designers, meubelbouwers, theatermakers en mediakunstenaars vind je hier sinds kort ook etenskunstenaars. Lisa, Jasper en Joost brouwen in restaurant De Klub namelijk de heerlijkste ontbijtjes, koffies en taarten voor je. 

De drie hebben al jarenlange ervaring in de catering voor festivals, evenementen en andere feesten en partijen. Een eigen restaurant was dus volkomen logisch en zeer terecht. Zelf proeven? De Klub is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op deze dagen kun je een driegangen-menu bestellen voor €27,50 en voor de lunch kun je kiezen uit een soepje, salade of een quiche.

Kijk voor meer info op www.deklub.nl of op https://www.facebook.com/deklub

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Jazzclub BIRD

Trendy nachtclubs in hippe steden als New York, Londen en Berlijn waren dé bron van inspiratie voor jazzclub BIRD in Rotterdam.

Een dagje Rotterdam

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen:

Een feestelijke taart

Voor feestelijke gelegenheden pak je groots uit in de keuken. Zo ook met Pasen natuurlijk, want na het eten van al die chocolade eitjes heb je ook wel zin in iets anders.. In deze vrolijke paastaart bijvoorbeeld!

High Beer

Mannen, haalt uw harten op. Je kunt als man nu eindelijk ook verantwoord leuten met vrinden. Wij stellen u voor: de high beer.