Join de Klub

Ontbijt, lunch en koffie

Lekker dan!

In de Utrechtse Vechtclub XL huizen heel veel creatieve geesten. Naast designers, meubelbouwers, theatermakers en mediakunstenaars vind je hier sinds kort ook etenskunstenaars. Lisa, Jasper en Joost brouwen in restaurant De Klub namelijk de heerlijkste ontbijtjes, koffies en taarten voor je. 

De drie hebben al jarenlange ervaring in de catering voor festivals, evenementen en andere feesten en partijen. Een eigen restaurant was dus volkomen logisch en zeer terecht. Zelf proeven? De Klub is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op deze dagen kun je een driegangen-menu bestellen voor €27,50 en voor de lunch kun je kiezen uit een soepje, salade of een quiche.

Kijk voor meer info op www.deklub.nl of op https://www.facebook.com/deklub

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

GEEF

Bij Cafe GEEF aan de Sumatraweg in Rotterdam staan er geen prijzen op het menu, maar bepaal je zelf wat je voor je eten betaalt.

Eten op straat

Vooruitlopen op allerhande culinaire trends, daar is Nederland misschien niet zo goed in. Het importeren van allerlei lekkers en het integreren van smakelijke eetgewoontes, dat kunnen we wel weer heel goed. Welke nog onbekende culinaire trend zou Marjan Ippel hier met open armen ontvangen?

De droom van Remy

Creatieve Remy haalt zijn energie uit zijn bedrijf Festina Lente Collective. Hij is heel blij dat hem dat zoveel energie geeft, het is zelfs een droom die uitkomt. Maar tóch is er nog een extra droom… 

Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en twinkelen duizenden lampjes in het donke