Creatief met tape

Washi washi

Low-budget vrolijkheid

Wil je je huis een beetje opfleuren, maar heb je geen zin/geld om muren te verven of nieuwe spullen te kopen? Doe ’t met washi tape!

Washi tape heb je in allerlei soorten printjes en kleurtjes. Je koopt de rolletjes voor een paar euro via het wereldwijde web, bij hobbywinkels, maar bijvoorbeeld ook bij de Hema of Xenos. Heel geschikt om je een middag mee uit te leven en je huisje op te leuken. Wat je er allemaal mee kan? Teveel om op te noemen. Wij noemen er drie, maar kijk vooral op Pinterest voor meer inspiratie!

1. Op de muur
Zomaar wat losse plaatjes en foto’s op je muur geef je net wat meer samenhang als je ze omlijst met washi tape. Scheelt je meteen inlijstwerk én gaten in je muur. Zo doe je dat: plak langs de randjes een lijntje tape. Je kunt voor ieder plaatje een andere soort washi tape gebruiken voor een extra kleurig effect. Zoiets bijvoorbeeld. Trouwens, je kunt ook zomaar washi tape op je muur plakken, in een leuk grafisch patroon, als woord of in de vorm van je lievelingsdier.

2. Op de vloer
Wil je Mens-erger-je-nieten, maar heb je geen bordspel? Plak het op de vloer! Ook geschikt voor hinkelparcoursen, racebaan voor speelgoedautootjes, boter-kaas-en-eieren of een artyfarty vloerkleed.

3. Op dingen
Witte stekkers vrolijk je op met een randje tape. Net als wasknijpers, sleutels, glazen flesjes, kaarten. Of je wasmachine.

Wat doe je als het regent?

TIP VAN Wat doe je als het regent?

De Leukste regenachtige dagen beleef je met Leukedingendoen.

Volg Leukedingendoen

Op Facebook

Op Pinterest